PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Sfaturi pentru jocurile de păcănele

Există două strategii simple la care trebuie să te gândești atunci când joci sloturi. În primul rând, gândește-te la modul în care îți gestionezi banii. Asigură-te că ai o strategie de gestionare a banilor care îți va aduce cei mai mulți bani și te va face să te bucuri de joc cât mai mult timp posibil.

În al doilea rând, asigură-te că joci corect la aparatul pe care ai ales să joci.

1: Joacă pariul maxim

Cel mai des, joacă la pariul maxim, ceea ce înseamnă creditele sau monedele maxime pe rotire. Singura excepție de la această regulă este atunci când joci sloturi cu mai multe linii de plată, cu mai mult de 3 role. Pariul maxim poate reduce rapid chiar și cel mai mare bankroll la aceste sloturi. Ține minte acest lucru și vei putea găsi aparate pe care să joci pentru orice buget.

2: Schimbă-ți pariurile!

Aceasta este o strategie bună pentru toate sloturile, dar nu face acest lucru la sloturile progresive. Încearcă să-ți schimbi dimensiunile pariurilor în jur în loc să rămâi la aceeași cantitate de monede/credite pe rotire.

În acest fel, ai o șansă mai bună de a obține multiplicatorul de câștig mai mare fără a cheltui prea mult. Dacă ești norocos, poți nimeri liniile de plată câștigătoare atunci când plasezi pariuri mai mari. Aceasta este o strategie excelentă pentru aparatele care oferă rotiri gratuite precum joc sizzling 77777 gratis sau runde bonus și nu-ți schimbă șansele de câștig.

3: Nu în ultimul rând, cunoaște-ți jocul!

Citește întotdeauna tabelul de plată al aparatului la care joci, astfel încât să cunoști cerințele de jackpot. La unele sloturi trebuie să pariezi suma maximă de monede/credite ȘI să obții simbolurile câștigătoare pentru a încasa jackpotul.

Caută ceea ce trebuie să obții pentru a nu te opri din joc la doar câteva rotiri de la obținerea jackpotului, vezi dacă https://classic-slots.ro/games-categories/pacanele-capsuni este slotul care ți se potrivește, dacă nu, încearcă alt joc și distrează-te jucând!