Ultima actualizare: azi, 13:59

Locale

Sfaturi pentru jocurile de păcănele

Există două strategii simple la care trebuie să te gândești atunci când joci sloturi. În primul rând, gândește-te la modul în care îți gestionezi banii. Asigură-te că ai o strategie de gestionare a banilor care îți va aduce cei mai mulți bani și te va face să te bucuri de joc cât mai mult timp posibil.

În al doilea rând, asigură-te că joci corect la aparatul pe care ai ales să joci.

1: Joacă pariul maxim

Cel mai des, joacă la pariul maxim, ceea ce înseamnă creditele sau monedele maxime pe rotire. Singura excepție de la această regulă este atunci când joci sloturi cu mai multe linii de plată, cu mai mult de 3 role. Pariul maxim poate reduce rapid chiar și cel mai mare bankroll la aceste sloturi. Ține minte acest lucru și vei putea găsi aparate pe care să joci pentru orice buget.

2: Schimbă-ți pariurile!

Aceasta este o strategie bună pentru toate sloturile, dar nu face acest lucru la sloturile progresive. Încearcă să-ți schimbi dimensiunile pariurilor în jur în loc să rămâi la aceeași cantitate de monede/credite pe rotire.

În acest fel, ai o șansă mai bună de a obține multiplicatorul de câștig mai mare fără a cheltui prea mult. Dacă ești norocos, poți nimeri liniile de plată câștigătoare atunci când plasezi pariuri mai mari. Aceasta este o strategie excelentă pentru aparatele care oferă rotiri gratuite precum joc sizzling 77777 gratis sau runde bonus și nu-ți schimbă șansele de câștig.

3: Nu în ultimul rând, cunoaște-ți jocul!

Citește întotdeauna tabelul de plată al aparatului la care joci, astfel încât să cunoști cerințele de jackpot. La unele sloturi trebuie să pariezi suma maximă de monede/credite ȘI să obții simbolurile câștigătoare pentru a încasa jackpotul.

Caută ceea ce trebuie să obții pentru a nu te opri din joc la doar câteva rotiri de la obținerea jackpotului, vezi dacă https://classic-slots.ro/games-categories/pacanele-capsuni este slotul care ți se potrivește, dacă nu, încearcă alt joc și distrează-te jucând!

7 comentarii

  1. 🤔🤔🤮 Răspunde

    Cel mai bun sfat. Nu-l jucați.
    Primiți ceva de la ceva firmă din ăsta? Că văd că mai nou dați sfaturi “utile” amatorilor de senzații tari și de viitori potențiali sinucigași din cauza datoriilor acumulate. Sunteți mândri de ce faceți? Și dacă convingeți accidental pe careva și ăla de fraier ce e pierde toți banii voi veți spune că nu e vina voastră?😱🤮💩

  2. Nelu Răspunde

    Pt cei care comenteaza aiurea: aceasta industrie aduce bani la buget si daca tu, draga cititorule, esti atat de “destept” incat sa te convinga trei randuri scrise intr-un articol sa joci si daca pierzi sa dai vina pe cei care scriu, problema e la tine si doar la tine. Hai sa nu ne mai plangem fara sens, sa gasim tot timpul alti vinovati si sa fim responsabili fiecare pt decizii si fapte, atat timp cat nimeni nu iti baga mana in buzunar sau iti intra in casa nepoftit.
    Si mai gandeste-te la ceva, draga cititorule: ca sa vezi doar stiri si articole cum vrei tu, fara reclame, ai plati pt acest serviciu dedicat, asa cum se intampla in alte tari?

  3. 🤔🤔🤮 Răspunde

    Atunci hai să băgăm și reclame la alcool și tutun la liber. Și de ce nu și ceva etnobotanice că doar românul judecă și știe ce e corect și ce nu! De aia sunt pline știrile cu fel de fel de minuni și asta zilnic! Bravos! Apoi dacă cineva din familia sau anturajul tău va păți ceva din această cauză vei vorbi la fel? Vezi că nu se știe niciodată ce-ți rezervă viitorul!😱😤😨😭 Vorbești prea ușor și nu cântărești corect pericolul social. Tu încă nu ai văzut țigan care să rupă în bătaie femeia că nu vroia să-i dea toți banii ca să meargă în Soarelui la păcănele? Lasă că eu am văzut. Așa că te rog frumos. Dealtfel personal consider că asta nu e știre și nu are ce căuta pe site. Mai bine ați pune o rubrică cu rețete de conserve de pus pentru iarnă. Și aia ar fi mai utilă. Repet, vorbești prea ușor.

  4. Techno Răspunde

    Toate jocurile de noroc sunt facute sa aduca profit firmei. Cine castiga cateodata rar, cate ceva, pana atunci a bagat mai mult….
    Pacanelele sunt reglate foarte “smecher” chestiile astea cu soft si procesoare te ademenesc, te lasa sa castigi sume mici, apoi te fac dependent, si apoi te “belesc”…
    Toti fraierii cred ca se vor imbogati, altii ca vor recastiga ce au pierdut, si se tot afunda…. Tot mai jos… Se baga in datorii, etc

  5. Cetateanul Răspunde

    Cunosc pe cineva dependent de jocuri de noroc . S-a mutat singur, nu-i trebuie incalzire in casa si nici frigider . Traieste ca sa joace …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.