PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Viceprimarul Gheorghe Stan a demisionat. Kereskenyi: a muncit mult, eficient şi onest

Viceprimarul Gheorghe Stan a demisionat din funcţie. El şi-a depus demisia începând cu data de 1 septembrie şi a declarat astăzi, în şedinţa Consiliului Local că mulţumeşte conducerii Primăriei pentru buna colaborare.

El a ţinut să mulţumească tuturor colegilor pentru buna colaborare, în special conducerii municipiului, dar şi şefilor de servicii, şefilor de instituţii care dau dovadă de mult profesionalism.

“Aş vrea să mulţumesc tutror pentru buna colaborare, în special conducerii primăriei Satu Mare, colegilor consilieri. Mulţumesc tuturor şefilor de servicii, şefilor de birouri, directorii de instituţii care aparţin de Primăria Satu Mare dau dovadă de profesionalism şi devotare pentru primărie”, a spus Gheroghe Stan.

Primarul Kereskenyi i-a mulţumit acestuia pentru munca depusă în calitate de vicepriamr.

“Domnul Stan a muncit mult, eficient şi onest. A devenit viceprimar tot după o dispută interioară din cadrul PNL cu un alt coleg de partid, însă eu consider că şi atunci, şi în 2021 domnul Stan a fost alegerea corectă pentru funcţia de viceprimar. El va rămâne în continuare consilier şi ne bazăm pe el.”, a spus Kereskenyi.