Ultima actualizare: azi, 14:04

Locale

Viceprimarul Gheorghe Stan a demisionat. Kereskenyi: a muncit mult, eficient şi onest

Viceprimarul Gheorghe Stan a demisionat din funcţie. El şi-a depus demisia începând cu data de 1 septembrie şi a declarat astăzi, în şedinţa Consiliului Local că mulţumeşte conducerii Primăriei pentru buna colaborare.

El a ţinut să mulţumească tuturor colegilor pentru buna colaborare, în special conducerii municipiului, dar şi şefilor de servicii, şefilor de instituţii care dau dovadă de mult profesionalism.

“Aş vrea să mulţumesc tutror pentru buna colaborare, în special conducerii primăriei Satu Mare, colegilor consilieri. Mulţumesc tuturor şefilor de servicii, şefilor de birouri, directorii de instituţii care aparţin de Primăria Satu Mare dau dovadă de profesionalism şi devotare pentru primărie”, a spus Gheroghe Stan.

Primarul Kereskenyi i-a mulţumit acestuia pentru munca depusă în calitate de vicepriamr.

“Domnul Stan a muncit mult, eficient şi onest. A devenit viceprimar tot după o dispută interioară din cadrul PNL cu un alt coleg de partid, însă eu consider că şi atunci, şi în 2021 domnul Stan a fost alegerea corectă pentru funcţia de viceprimar. El va rămâne în continuare consilier şi ne bazăm pe el.”, a spus Kereskenyi.

5 comentarii

  1. Trist Răspunde

    Pacat ca asemenea oameni sunt pusi pe linie moarta si gunoaie ca si Cozma, Nicoara si restul boilor sunt pe linie ascendenta. Omenirea e bolnava….;( Ptr mine va ramane cel mai corect si onest Demnitar.

  2. c-block Răspunde

    Să spună careva la dăștepții care au generat această situație că nu sunt doi ani de când echipa câștigătoare a făcut coaliția locală aia cu UDMR-PNL-USR. Apoi a ieșit acum un an parcă USR după care acum PNL face pe virgina neprihănită și supărată. Așa nu se poate face administrație locală. Ceva la fel a fost între 2012-2016 cu USL și în urmă a rămas prăpăd și nimic mai mult. Aleșii nu sunt aleși pentru orgoliile personale ci pentru că reprezintă cetățenii în administrația locală. Cine nu se poate împrietenii cu ideea asta piața muncii e liberă și îi așteaptă. Punct.

  3. Vulpea bi-polara Răspunde

    A muncit dar a si facut.

  4. Maci Laci Răspunde

    TA TA TAT SO SPART ATÂT A MUNCIT HANDICAPATUL!!!

  5. Mae Răspunde

    Da a muncit la Firma lui ! !!!!!! Cum poate un viceprimar sa conducă și firmă ??! Făcea doar prezenta și după la firma lui la Dorolț !!!! Gabor tu crezi ca lumea nu spune !!!! Bă Treziți-vă !!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.