PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Drumul spre adăpostul de câini, impracticabil. Mașinile Free Life, împotmolite în noroaie

Ploaia din ultimele zile face accesul spre adăpostul de câini aproape impracticabil. Pe drumul pe care se deplasează zilnic reprezentanții Free Life Satu Mare este îngropat în noroaie, iar salvatorii patrupedelor își strigă disperarea.

,,Și….din nou!!!!! Drum impracticabil…, Probabil vom închide porțile și stăm și noi acasă cu degetele pe butoane, așteptând să facă alții….ce am făcut noi! Balastrul și nivelarea o dată la 5 zile NU rezolvă problema!!!!!! Trebuie făcut drum practicabil pentru orice anotimp!!!! Adăpostul este uitat de lume din cauza drumului!

Pentru 500 de suflete trebuie asigurată mâncarea! Câinii sunt operați/sterilizați, cum îi transportăm? Mocirlă, gropi, mașini stricate, drum impracticabil, degeaba, a cui o fi vina…stânga, dreapta? Nu e treaba nimănui….adică nimeni nu știe a cui o fi vina….mașinile noastre tot a doua zi sunt în service, dar pe cine interesează? 

Întrebarea este pe unde circulăm? Pe centură nu…..pe drumul agricol nu…deci stăm acasă!!!! Câinii…..să se descurce singuri!!! …..probabil se vor plimba liberi pe străzi…noi oricum în curând nu mai avem acces în adăpost. PUNCT”, este mesajul transmis de reprezentanții Free Life Satu Mare.