Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

FOTO. Drumul spre adăpostul de câini, impracticabil. Mașinile Free Life, împotmolite în noroaie

Ploaia din ultimele zile face accesul spre adăpostul de câini aproape impracticabil. Pe drumul pe care se deplasează zilnic reprezentanții Free Life Satu Mare este îngropat în noroaie, iar salvatorii patrupedelor își strigă disperarea.

,,Și….din nou!!!!! Drum impracticabil…, Probabil vom închide porțile și stăm și noi acasă cu degetele pe butoane, așteptând să facă alții….ce am făcut noi! Balastrul și nivelarea o dată la 5 zile NU rezolvă problema!!!!!! Trebuie făcut drum practicabil pentru orice anotimp!!!! Adăpostul este uitat de lume din cauza drumului!

Pentru 500 de suflete trebuie asigurată mâncarea! Câinii sunt operați/sterilizați, cum îi transportăm? Mocirlă, gropi, mașini stricate, drum impracticabil, degeaba, a cui o fi vina…stânga, dreapta? Nu e treaba nimănui….adică nimeni nu știe a cui o fi vina….mașinile noastre tot a doua zi sunt în service, dar pe cine interesează? 

Întrebarea este pe unde circulăm? Pe centură nu…..pe drumul agricol nu…deci stăm acasă!!!! Câinii…..să se descurce singuri!!! …..probabil se vor plimba liberi pe străzi…noi oricum în curând nu mai avem acces în adăpost. PUNCT”, este mesajul transmis de reprezentanții Free Life Satu Mare.

 

8 comentarii

  1. Bogdan Dumitraș Răspunde

    Beny Kira, hai cu piatra!

  2. s Răspunde

    M-a intreb si eu, cum a primit adapostul autorizatie de constructie, functionare, mediu etc. intr-o locatie fara drum de
    acces practicabil? Doar asa din curiozitate. Am si eu un teren fara drum de acces si vreau sa construiesc acolo ceva.

  3. Elibereaza viata Răspunde

    Poate, doar poate, nu trebuia sa faceti adapostul in camp ? Unde aveti acces doar pe drum agricol .. va mutati in camp si asteptati ca Satu Mare sa faca drum special pentru voi ? Si hai mai lasati vrajeala ca tot a 2 a zi ii masina in service. Daca in caz ca e adevarat, ori va luati piese auto de pe Wish ori aveti un mecanic ‘ bun ‘ .

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Nu pierde ocaziile de a tacea, nuvor sti toti ca esti prost.
      Crezi ca de nebuni au infiintat acolo adapostul? Crezi ca nu aia cu centura le-au distrus drumul de acces?
      Crezi ca cei de acolo fac treaba primariei,in timp ce polgaru de da cu bicla si jumate orasu are rau de miscare?

      • Elibereaza viata Răspunde

        Ia zi-mi te rog, de cat timp se plang ei de drumu ala si de cat timp a aparut centura in ecuatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.