PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Masa caldă a ajuns la Satu Mare. Adrian Cozma: ,,Beneficiile sunt foarte importante”.

Masa caldă a ajuns la Satu Mare. Deputatul Adrian Cozma a fost prezent, astăzi, la școala din Socond, acolo unde se derulează programul pilot ”O masă caldă” pentru școlari. ,,Beneficiile sunt foarte importante”, spune deputatul sătmărean.

,,Am fost la Socond într-o școală minunată alături de unul dintre cei mai gospodari primari. Aici se derulează programul pilot ”O masă caldă pentru școlari”, de la care ne așteptăm la rezultate bune și care trebuie să fie punctul de plecare pentru a dezvolta măsura și în alte locuri cât mai repede, în special în mediul rural.

Programul ”O masă caldă” pentru elevii din școala primară trebuie extins la nivel de țară. Piețele românești de legume și producătorii autohtoni pot livra produse bune și proaspete iar rezultatul nu poate fi decât unul bun atât pentru educație cât și pentru economia locală.

Putem oferi o masă sănătoasă și ieftină și să sprijinim la modul real producătorii locali. Beneficiile sunt foarte importante, unele pe termen scurt, altele după câțiva ani buni dacă de mici copiii vor consuma produse sănătoase”, a spus deputatul Adrian Cozma.


Citește și: