Ultima actualizare: azi, 15:02

Locale

FOTO. Masa caldă a ajuns la Satu Mare. Adrian Cozma: ,,Beneficiile sunt foarte importante”.

Masa caldă a ajuns la Satu Mare. Deputatul Adrian Cozma a fost prezent, astăzi, la școala din Socond, acolo unde se derulează programul pilot ”O masă caldă” pentru școlari. ,,Beneficiile sunt foarte importante”, spune deputatul sătmărean.

,,Am fost la Socond într-o școală minunată alături de unul dintre cei mai gospodari primari. Aici se derulează programul pilot ”O masă caldă pentru școlari”, de la care ne așteptăm la rezultate bune și care trebuie să fie punctul de plecare pentru a dezvolta măsura și în alte locuri cât mai repede, în special în mediul rural.

Programul ”O masă caldă” pentru elevii din școala primară trebuie extins la nivel de țară. Piețele românești de legume și producătorii autohtoni pot livra produse bune și proaspete iar rezultatul nu poate fi decât unul bun atât pentru educație cât și pentru economia locală.

Putem oferi o masă sănătoasă și ieftină și să sprijinim la modul real producătorii locali. Beneficiile sunt foarte importante, unele pe termen scurt, altele după câțiva ani buni dacă de mici copiii vor consuma produse sănătoase”, a spus deputatul Adrian Cozma.


Citește și:

15 comentarii

  1. Calin Răspunde

    S-asta tu ai facut-o, minca-te-ar mama, de ficior harnic ce esti tu.
    Da RCA si benzina cand o rezolvi, ca ta re mare te-ai dat.

  2. H&R Răspunde

    La alegeri vor fi batalii crunte. Si asta este numai pentru alegeri.

  3. supoziThOR Răspunde

    Puie Mnl!

  4. Flaviu Răspunde

    Adisor, iar faci baie de mulțime cu promisiuni ,dealtfel doar cu promisiunile s-au ales cei care te-au votat,mai lucrează la ele că vin alegerile și o sa fie grele pentru tine și gașca ta!?😉

  5. c-block Răspunde

    Imagini înduioșătoare, intenționat lacrimogene când un deputat de Sătmar împarte meniul zilei de la Parlamentul României cu copiii de la sat! Sau ziceți că nu de acolo este???? Ce păcat că pușntanii ăștia nu au drept de vot că se pot cumpăra ieftin! Parcă și zice că ia să bag eu un amendament la amendament și să mai coborâm vârsta la vot și mai mult decât 16 ani! Să-i spună careva că încă nu e campanie de nici un fel.

  6. the boy who survived Răspunde

    Cam devreme s-a început împărțirea litrului de ulei și a kilogramului de zahăr…

  7. H&R Răspunde

    Interesant. La elevii cu nota 10 la BAC nu ati dat nici macar un pahar de apa, cand s-au intalnit cu Roca de exemplu.
    Reclama ieftina.

    • c-block Răspunde

      @H&R, știi foarte bine de ce. La “premiere” când se trag pozele te afișezi frumos, arată bine la sivi. Știi, de parcă le-ar păsa devei.😱🤮😭 Apoi în rest îi doare lateral la un metru jumate de soarta lor. Că zic că să vină acasă să lucre aia e un lucru. Doar că marea majoritate pleacă încă din studenție să-și facă studiile, pleacă fără să se uite înapoi. Că dacă ai fost și tu afară îmi spui și mie de ce să vină înapoi în colonia asta, în cuibul ăsta de șerpi? Noi de decenii ne canibalizăm tineretul, pe ăia care vin înapoi. Că nu ce știi contează ci aia că a cui pilă ești! Și apuci pensia până să ajungi în funcție just doar pe competențele tale. De ce să vină înapoi?
      PS. Cunosc pe una foarte tare la fizică, șefă de promoție 10 pe linie etc., etc.. A făcut studiile dar după aia masterul repede l-a făcut unde trebuie. Lucrează de mult la CERN la Geneva și face doctoratul cred că în state. Încă nu are 28 de ani!!! Ce să caute la noi??? “România educată” e o lozincă goală. Țara are nevoie de astfel de abonați la ajutor social care votează cum trebuie și exclusiv numai la dictare!😱🤮😭
      “Punga de oloi” varianta “Eu v-am adus păpica, să nu uitați să mă votați”😱🤮😭💩💩😤🐏🐏🐏🥶

      • H&R Răspunde

        @c-block de acord cu tine. E greu sa tii acasa copii. Mai ales daca au vazut cum e in strainatate. Educatia din Romania ma aminteste de filmul High School High. Probabil ai vazut filmul si stii despre ce este vorba in el.
        Stiu multi care lucra in Austria si/sau Germania cu diploma de universitate ca spalator de vase sau in hoteluri ca au salarii mult mai bune si conditii mult mai decente ca in Romania cu diploma cu tot.
        Trist dar adevarat!
        Si vine supozitorul asta cu bacalaureatul lui de la Liceul Forestier si da lectii. Poate copii astia o sa aiba si mai mult motiv sa plece. cand intelege gravitatea situatiei.
        O sa fim sau deja suntem tara P-urilor.
        Aici daca vrei sa ramai si sa traiesti regeste trebuie sa fii:
        politician, politist, parlamentar sau … pleci

  8. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Ungurii sunt de vină.

  9. Janika Răspunde

    Citind “Laudele” dupa acest articol facut la comanda politica sunt ferm convins ca multi Satmareni ti-au da si tie ceva cald in stomac! Daca intelegi ce vreu sa-ti zic!?

  10. Beny Kira Răspunde

    Nimeni nu a făcut pentru Satu Mare ce a făcut Adrian Cozma. Muriți de invidie pesedisti.

    • sheps Răspunde

      Nu știu cum de am apucat să trăim până la mandatul lui și nu am dispărut ca și județ???😱🤔😲😨🤮💩💩😩🥶🤢
      Eu zic să bei un sheps și te calmează.

  11. Silvia Răspunde

    Dumnezeu spune ca atunci cand faci un bine..sa nu stie stanga ce face dreapta! Sunteti fatarnici, si va mirati ca nu va voteaza nimeni!

  12. cizmaru Răspunde

    Ce cauta mascariciul sa inparta mincare lea adus din bucataria proprie sau este dat de stat dacai dat de stat nu are ce cauta acolo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.