PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Şi-a înşelat soţia cu o vecină, apoi a ameninţat-o că îi dă foc. A intervenit poliţia!

Şi-a înşelat soţia cu o vecină, apoi a ameninţat-o că îi dă foc. O femeie din judeţul Satu Mare a obţinut un ordin de protecţie faţă de soţ, după ce acesta a ameninţat-o cu moartea. Ameninţarea a venit după ce femeia a descoperit că bărbatul are o relaţie extraconjugală cu o consăteancă.

Potrivit surselor PortalSM, relaţia dintre cei doi s-a răcit începând cu anul 2009, dar în cursul săptămânii trecute femeia a aflat întâmplător că bărbatul are o relaţie extraconjugală cu o altă femeie care locuieşte pe aceeaşi stradă.

Când a fost pus în faţa faptelor, bărbatul a devenit violent, a ameninţat-o pe soţie că îi dă foc. După ce soţia a cerut explicaţii, soţul a continuat cu ameninţările, spunând că este şi posesor al unei arme care se află într-un dulap în locuinţa sa.

Cei doi copii au fost martori ai acestei scene şi au şi depus mărturie în instanţă.

Prin urmare, bărbatul a primit ordin de evacuare din locuinţă şi are interdicţie de a se aproia de victimă, la o distanţă mai mică de 200 de metri. Femeia a solicitat sprijinul poliţiştilor spunând că se teme pentru viaţa sa, fiind ameninţată cu moartea.