Ultima actualizare: azi, 14:27

Locale

Şi-a înşelat soţia cu o vecină, apoi a ameninţat-o că îi dă foc. A intervenit poliţia!

Şi-a înşelat soţia cu o vecină, apoi a ameninţat-o că îi dă foc. O femeie din judeţul Satu Mare a obţinut un ordin de protecţie faţă de soţ, după ce acesta a ameninţat-o cu moartea. Ameninţarea a venit după ce femeia a descoperit că bărbatul are o relaţie extraconjugală cu o consăteancă.

Potrivit surselor PortalSM, relaţia dintre cei doi s-a răcit începând cu anul 2009, dar în cursul săptămânii trecute femeia a aflat întâmplător că bărbatul are o relaţie extraconjugală cu o altă femeie care locuieşte pe aceeaşi stradă.

Când a fost pus în faţa faptelor, bărbatul a devenit violent, a ameninţat-o pe soţie că îi dă foc. După ce soţia a cerut explicaţii, soţul a continuat cu ameninţările, spunând că este şi posesor al unei arme care se află într-un dulap în locuinţa sa.

Cei doi copii au fost martori ai acestei scene şi au şi depus mărturie în instanţă.

Prin urmare, bărbatul a primit ordin de evacuare din locuinţă şi are interdicţie de a se aproia de victimă, la o distanţă mai mică de 200 de metri. Femeia a solicitat sprijinul poliţiştilor spunând că se teme pentru viaţa sa, fiind ameninţată cu moartea.

16 comentarii

  1. Om Răspunde

    Ce cretin. Sa-ti bati joc de propria familie. Bine i-a facut! Barbat de doi lei. Nu merita nimic in viata asta.

  2. Jumate știre Răspunde

    Eu un lucru nu pricep. Dacă tanti asta s-a supărat pe husband încă din 2009 atunci ce mai căuta acolo? Nu a auzit de instituția divorțului? Totuși e vorba de 13 ani frate! Pa și pusi și du-te! Și mai vine și țacațaca că bărcatul umblă cu alta? Asta după 13 ani de țacațaca? La astfel de știri de ce nu publicați poziția părții celeilalte? Că s-ar putea să nu fie adevărată chiar toată povestea. Cine știe. Deci ați publicat o jumate știre.

  3. Gheorghe Răspunde

    Dacă ar fi găsit ceea ce are nevoie acasă,omul nu si-ar fi cautat de lucru…pe strada la vecine care știu aprecia un falus sănătos și un bărbat bun!!!O grămadă de de muieri devin,,moartea pasiunii”la o anumita vârsta și îți toacă capul ca niste patefone stricate ca te saturi de-ti vine acru.Omule nu mai pierde vremea cu nimicuri,da-i papucii las-o cu totul și vezi-ți de viata,ca aia nu-i viata cu una care-ți toaca nervii și crede că numa ea are vulvă.Au și altele și încă mai buna și te respecta pentru ceea ce prestezi…..nu pierde vremea,viata trece!!

  4. Cetateanul Răspunde

    Tipic pentru unele femei!
    Îți fac un plod sau doi, apoi cum le superi cu ceva, sau doar că au văzut ceva pe feisbuc, mai vezi chizdă doar la televizor!
    Și apoi ce dacă te mai ține scula, marș la baie și rezolvă-ți singur problema!
    Cunosc multe cazuri de bărbați care sunt doar sursă de venit pentru neveste și când vine vorba să primească și bărbatul ceva, e trimis la gară (la figurat!)! Așa că, sigur adevărul este undeva la mijloc!
    Eu am amantă tocmai din același motiv! Amanta face de toate, oral, anal și normal, nevasta nici măcar normal nu mai prea vrea de câțiva ani! O tragem așa până cresc copii mari!

    • comentator Răspunde

      Asta până te ține buzunarul. Apoi byebye primești și de la love girl.

      • Cetateanul Răspunde

        Și nevasta de ce crezi că mai stă cu mine, nu tot pentru bani?

        Ciocănelul să funcționeze, că în rest, găuri găsești la tot pasul!
        Cât vor exista birturi și case de pariuri, n-o să duc lipsă de pretendente …

    • Gheorghe Răspunde

      Adevărat cetățene,adevăr grăiești!

    • Pbeata Răspunde

      Un tip zicea odata ca : ” barbatul fara amanta e ca pishatul fara bashina” , nu are farmec .
      O tipa zicea odata ca :
      ” femeia fara amant e ca friptura fara carne , adica nu exista” .

      • comentator Răspunde

        Și toată treaba este ok dacă nu se întâmplă cu tine? E distractiv să râzi de pățania altuia?

  5. comentator Răspunde

    @Cetateanul. Exact atâta inteligență ai cât organul (încă funcțional) de la mezanin. Apoi să vezi tu ce pățești când începe să dea rateuri și banii ți-au tocat muierile!

    • Cetateanul Răspunde

      Da mă, știu, invidia e mare!
      Mai bine așa decât să distrug viața copiilor mei și să mă transform într-un agresor bețiv!
      Sunt conștient de riscuri și mi le asum! Nu-mi conserv viața pentru ceva incert la bătrânețe! Decât să trăiesc cu frustrări, mai bine trăiesc cu vina! 😉
      Eu am ajuns în situația actuală deoarece timp de mai bine de patru ani am tot încercat, în zadar, să vorbesc cu consoarta și să mergem la un terapist! Eu am încercat, dar, recunosc, am cedat când s-a ivit o oportunitate … mai bună 😉
      Sincer, mă piș pe părerea celor care nu-s de acord cu mine, și am destui “prieteni” care trăiesc cu muierile lor doar de frica singurătății! De-ăștia ca tine, care doar stau pe margine și comentează aiurea, amăgindu-se cu gândul că relația lor este bună și perfectă așa cum e!
      Vorba aia, fiecare are o gaură în cur și (în afara unor hauriști) nu este curios de gaura din curul celorlalți! Așa este și cu părerea personală!
      Na că (“m-“)am coborât la nivelul tău!

  6. Gheorghe Răspunde

    Comentatorule,oricum falusul te lasa de la o varsta,ca-l folosesti la tras vulve sau doar sa te pisi pe el!!!Pana la urma daca muierea face pe smechera(pe a dracului,mai pe romaneste)si inchide picioarele in mod repetat cand ai nevoie de vulva ei crezand ca asa te conduce si te posedeaza psihic de ce sa stai la pomana ei??Pe bune cand esti om sanatos capabil de copulatie sa te autosatisfaci ca vezi dmn*le ea are draci in cap?….Daca ai putea testa barbatii sunt sigur ca in jur de 85-90% s-au lovit de aceste probleme REALE!!
    Niciodata nu vei reusi sa cunosti o femeie in totalitatea ei.Daca crezi ca tu reusesti te inseli amarnic…..Majoritatea sunt niste experte in manipulare…

  7. Vivianne Răspunde

    Toti frustratii comentati pe aici dar poate niciun buchet de flori nu i-ati dus nevestei de ani de zile. Asa ca faceti-va laba linistiti, cat v-o tine :)).. ca barbati sunt destui. mai atenti si mai gentili. La ce comentarii aveti pe aici, is convinsa ca nu faceti mare branza nici acasa.

    • comentator Răspunde

      Tu las-o mai moale. Văd că a reînceput campania de p!zdificare a bărbatului. Toate femeile să bage la cap ce zic. Bărbatul trebuie să fie puternic, bărbatul trebuie să fie gentil, bărbatul după o zi lungă altceva nu are de făcut decât să gluguglugu pe soția. Dar așa finuț. Dacă ea zice nu atunci este nu că se supără altfel și o ia durerea de cap. Apoi frumos flori aduse zilnic, dus copilul la școală și înapoi, ce contează că are treabă. Ceva mărunțiș de genul să câștige bani pentru excursia de 2 săptămâni în Maldive. Că soția deja a și ales ce și unde. Banii sunt treaba bărbatului. Că dacă nu face rost de bani nu e valabil și destul de viril. Apoi dacă mai spală și vasele și eventual și gătește cu atât mai bine! Atenție, a nu se uita nici ședința cu părinții pentru că la soție a reapărut durerea cronică de cap. Dacă se uită e caz de război mondial în familie. Pe lângă toate acestea este strict interzis ca bărbatul să se plângă și este exclus să aibă dreptul la oboseală. Totuși voi auziți ce spuneți? Apoi nici nu mă miră că băieții din ziua de azi nici nu vor să se însoare. Marea majoritate a fetelor de azi nici nu știu să gătească! De restul nici atât. Ele are drepturi! Dar continuați vă rog până prăbușiți tot sistemul!!! Câteodată ce faceți se cheamă șantaj curat.

    • Cetateanul Răspunde

      @Vivianne: Draga mea, dacă tu ești doar o altă femeie care crede că puterea mondială zace fix în crăpătura dintre picioarele ei, atunci vei avea o viață mizerabilă! News flash: mai sunt și alte femei! Unele chiar mult mai accesibile decât pare!
      În rest a zis antevorbitorul suficiente!

      Banc:
      Femeia are nevoie în viață de trei animale:
      Un Tigru în pat, Un Jaguar în garaj și un Bou care să le plătească pe primele două!
      Dar, de cele mai multe ori, se alege doar cu un porc 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.