PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Primăriile PNL din județ primesc sute de milioane lei. Zeci de proiecte finanțate

Primăriile PNL din județul Satu Mare primesc sute de milioane de lei prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”. Banii se vor împărți între 24 de primării, fiind finanțate un număr de 25 de proiecte.

Printre proiectele ce vor primi finanțare se numără, în special, modernizarea de drumuri și extinderea rețelei de canalizare. ,,Infrastructura este cel mai important element”, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, președintele PNL Satu Mare, Adrian Cozma.

,,Dacă vrem să facem turism, dacă vrem să trăim în condiții decente în comunitățile din mediul rural din județul Satu Mare, primul lucru este să avem drumuri, apă potabilă, canalizare și apoi servicii de calitate”, a mai spus Adrian Cozma.

Președintele PNL Satu Mare a dat și câteva exemple de proiecte care vor primi finanțare prin programul ”Anghel Saligny”. Comunele Bixad, Călinești-Oaș, Socond, Bogdand și Vama primesc câte 30 de milioane de lei pentru extinderea rețelei de canalizare. Alte comune din județ primesc finanțare pentru modernizarea infrastructurii rutiere.

În total, cele 24 de primării PNL din județul Satu Mare primesc 409 milioane de lei.


CITEȘTE ȘI: