Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

Un miliard de lei pentru județul Satu Mare. Lista tuturor proiectelor ’’Anghel Saligny’’

Județul Satu Mare a primit peste un miliard de lei prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”. De acești bani vor beneficia zeci de comune și orașe din județ prin care se vor finanța mai multe proiecte.

Printre principalele obiective de investiții se numără modernizarea de drumuri, extinderea rețelei de apă și canalizare, respectiv înființarea de trotuare. Suma totală alocată județului Satu Mare se ridică la 1.113.633.948,78 de lei.

Tabelul cu obiectivele de investiții și sumele alocate:

11 comentarii

  1. .... Răspunde

    Grecia a rămas și anul acesta una dintre cele mai populare destinații de vacanță printre turiștii români. De-a lungul verii, pe rețelele de socializare au circulat tot felul de postări în care românii s-au plâns unii de alții. Printre temele frecvente au fost muzica dată la maximum și mormanele de gunoaie lăsate la malul mării.

  2. Alecu Russo Răspunde

    De ce este bezna de cateva zile noaptea pe strazi, in speta pe str. Alecu Russo de ce e intrerupt iluminatul public total. Asteptati jafurile si crimele ? Asa se asigura siguranta cetateanului in Satu Mare ? E bezna totala.
    Mai circula si oameni pe jos, vin si merg la servici in schimburi, cine va raspunde pentru jafurile si crimele daca vor avea loc ? Aviz autoritatilor competente !

    • H&R Răspunde

      Se fac probe pentru iarnă. Nu numai în SM, ci în toată ieuropa aproape. Cam scumpă va fi iarna.

      • abc Răspunde

        Nu vreau panică dar vă spun de pe acum că va fi cu întreruperi de utilități. Tare așa se pare. Din ce se pare rușii vor să oprească de tot alimentarea cu gaz pe Nord Stream 1 așa că nemții vor rămâne cu stoc de gaz insuficient pentru la iarnă. Adică caută orice motiv numai să nu livreze gaz către nemți. Culmea e că nici capacități de înmagazinare nu au dar vor să facă în ciudă indiferent de consecințe vesticilor. Mai bine rabdă și ei, sunt obișnuiți oricum. Iar noi ca bantustan cuminte ce suntem vom livra din al nostru puțin către nemți. În semn de solidaritate. Asta va fi. Că nu le ajunge că OMV a pus mâna pe tot Petrom de 15 ani! Deci cine e cel mai papagal în toată treaba asta????

        • H&R Răspunde

          Cam asa va fi. Cu rabdare si cu mutulaii de la EU vor pune rusii Europa la picioarele lor. Botul la picioare. OMV e a austriecilor mi se pare (Österreichische Mineralölverwaltung Aktiengesellschaft), dar asta nu schimba nimica, chiar va fi mai rau. La inmagazinare nimieni nu spune ce capacitate are, doar ca e plina rezerva la x%. Fix-pix.

    • X Răspunde

      De cateva zile noaptea ? Ai asasinat limba romana

      • Alecu Russo Răspunde

        Ziua are 24 de ore, care include si noapte. Multumesc de sustinere daca atat ati inteles.

  3. Gheza Răspunde

    Dar pe analfabetul ala funcțional de besenyi sau cum dracu l cheamă !!!cand îl educați !!???
    Uitati va după el nesimțitul !!nu respecta nimic. …reguli de circulație ….bun simt …oameni!!!Nimic

  4. C4s Răspunde

    Vai vai, mare programul asta!!! Nu erau in stare sa faca din fonduri proprii primariile si consiliul judetean aceste lucrari, acestea sunt doar lucruri de baza care trebuiau asigurate pentru societate .

  5. abc Răspunde

    @H&R, știu prea bine că OMV e firmă austriacă. În momentul în care ai vândut independența ta energetică practic pe bani mărunți cu tot cu stocuri, rezerve și resurse încă neexploatate la mine sună a subminarea economiei naționalrâ trădare etc. Idem recenta tranzacție cu vânzarea centrale Mintia. Pur și simplu sunt siderat!
    În momentul în care țițeiul scos din pământul nostru pleacă din țară austriecii pot face orice. Îți dai seama că în situația dată vor servi pe germani? Idem lemnul de la Holzindustrie Schweighofer. Nu știu, numai pe mine mă deranjează acest aspect?
    Și @H&R, tu știai că de la vânzarea Petrom către OMV tot ce înseamnă rafinare țiței se face în rafinăria lor de lângă Viena? Noi ce rafinăm e pe bază de țiței de import! Și culmea nesimțirii e că nu aud nimic, nici măcar la nivel de scuze că am fost boi, tâmpiți că nu s-a realizat conducta Nabuco! Ce bine era acum! Aducea țițeiul din Baku via Turcia! Și cine a fost cel care a sabotat proiectul? Ia să aud! Fostul cancelar german care are slujbă faină acum la Moscova ce zice de asta? Atâtea acțiuni cu iz de trădare am enumerat că deja mai bine mă opresc. Cine crede că statul acum lucrează pentru binele nostru este naiv peste măsură. Pentru că dacă așa era atunci nu liberaliza piața energetică în prag de criză majoră! Am fost singurii din toată Europa!!! Că dacă ai dat drumul la balaur să fie clar nu-l mai bagi înapoi în cușcă. Ropote de aplauze eroilor care ne-au vândut și ne-au distrus viitorul!😱😱😱

    • H&R Răspunde

      Da, cam asa sta treaba. Vezi ca ungurii au rascumparat o gramada de firme importante pentru economia tarii. Adica statul maghiar. Si acum vor cumpara Vodafone din cate am citit.
      Dar daca zici ceva legat despre ceea ce ai amintit si tu, imediat sar pe tine ca esti rusofil. Nu-i bai daca murim de frig la iarna, numai sa lingem coitele la “iu-es-ei” si la Zeliche. Si suntem si in pragul unui razboi destul de dur, pe care nu stiu daca o sa putem evita. Am trimis noi pachete umanitare Ucrainei. Dar in pachete era cam altceva. Iar acum nu stiu cum o sa dea explicatii despre aceste lucruri Moscovei. Place sau nu o sa intram in hora.
      1 septembrie 1939.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.