PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Alexandru Horvat este noul președinte al organizației județene a pensionarilor PNL Satu Mare

Vineri, 7 octombrie 2022, la Odoreu au avut loc alegerile pentru noua conducere județeană a OPV Satu Mare. Alături de seniorii partidului au fost prezenți Lucretiu Tudoroiu, președintele OPV pe plan național, deputatul Adrian Cozma, președintele organizației județene PNL Satu Mare, primari, consilieri județeni și locali PNL din județ.

Într-o atmosferă distinsă, de încredere și solidaritate a fost aleasă noua conducere. În cuvântul său, noul președinte Alexandru Horvat, a mulțumit vechii conduceri pentru activitate și a subliniat rolul important al acestei organizații în viața partidului, precum și modalități concrete de creștere a organizației în întreg județul.

Liderul Național Lucretiu Tudoroiu, a felicitat PNL Satu Mare, pentru rezultatele obținute, seriozitatea demersurilor asumate și și-a exprimat convingerea că OPV Satu Mare se află pe un tren ascendent.

Liderul liberalilor sătmăreni, deputatul Adrian Cozma, a felicitat conducerea nou aleasă și a cerut noii conduceri să se implice cât mai mult în viața de partid, mai ales în pregătirea campaniei electorale din 2024, care trebuie să reprezinte un triuf pentru PNL Satu Mare.

Cei peste 100 de participanți, au închinat o cupă de vin în cinstea acestui eveniment care reprezintă pentru PNL Satu Mare o nouă etapă de reconstrucție a structurilor de partid, capabile să asigure victoria partidului la alegerile viitoare.