Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

Alexandru Horvat este noul președinte al organizației județene a pensionarilor PNL Satu Mare

Vineri, 7 octombrie 2022, la Odoreu au avut loc alegerile pentru noua conducere județeană a OPV Satu Mare. Alături de seniorii partidului au fost prezenți Lucretiu Tudoroiu, președintele OPV pe plan național, deputatul Adrian Cozma, președintele organizației județene PNL Satu Mare, primari, consilieri județeni și locali PNL din județ.

Într-o atmosferă distinsă, de încredere și solidaritate a fost aleasă noua conducere. În cuvântul său, noul președinte Alexandru Horvat, a mulțumit vechii conduceri pentru activitate și a subliniat rolul important al acestei organizații în viața partidului, precum și modalități concrete de creștere a organizației în întreg județul.

Liderul Național Lucretiu Tudoroiu, a felicitat PNL Satu Mare, pentru rezultatele obținute, seriozitatea demersurilor asumate și și-a exprimat convingerea că OPV Satu Mare se află pe un tren ascendent.

Liderul liberalilor sătmăreni, deputatul Adrian Cozma, a felicitat conducerea nou aleasă și a cerut noii conduceri să se implice cât mai mult în viața de partid, mai ales în pregătirea campaniei electorale din 2024, care trebuie să reprezinte un triuf pentru PNL Satu Mare.

Cei peste 100 de participanți, au închinat o cupă de vin în cinstea acestui eveniment care reprezintă pentru PNL Satu Mare o nouă etapă de reconstrucție a structurilor de partid, capabile să asigure victoria partidului la alegerile viitoare.

10 comentarii

  1. c-block Răspunde

    Ce de concentrare de PDL și de ALDE prin poze!!!! Aleși pe sprânceană, nu?

  2. Jan Răspunde

    Cozama esti pensionar deja? Aaah da, esti special. Ahaaa. Da’ ceva pantofi pentru aceasta festivitate nu ai gasit? Tocmai tenisi? Zelenskkiiul-nostru.

    • c-block Răspunde

      E băiatul îmbrăcat sportiv ca să o poată întinde rapid dacă e luat la întrebări privind majorarea pensiilor. Înțelegi? Mai nou a luat și el look a la Zelensky. Vezi ce la trening s-a înțolit la Tășnad.

  3. Jan Răspunde

    Si nu recladim ci reciclam. Toata tara asa cum este.

    • comentator Răspunde

      Unii de acolo arată de zici că-s ceva gume reșapate căzute de pe camion la Petea.

  4. Vasile Boudi Răspunde

    Sandu de la PSD? Când q trecut la PNL?

  5. Gigi Răspunde

    Horvat fost PSD -ist fost consilier județean din partea PSD….un traseist notoriu a ajuns mare om în PD-L….pardon PNL…ce a ajuns sătmarul asta un jeg de județ oraș,condus de toți hoții excricii și traseiștii politici care înafara de interesul personal nu au altceva…. căcații cu ochi!!!🤮🤮🤮

  6. penele Răspunde

    Voi cum ati terminat campania electorala ptr alegerile din 2020 ati si inceput campania pentru 2024. Faceti fratilor campanie prin munca, nu din dat din gura si scandaluri interetnice. Am trecut intr-o zi in timpul saptamanii langa sediul penele pe la pranz, sa vezi tu ce muzica si atmosfera, bagau hora ca elicele elicopterului….. mars la munca nu la circ ieftin….

    • c-block Răspunde

      Îmi cer scuze solemn că i-am votat. Promit să nu se repete. De la mulți aud asta. Veți lua o plăcuță suedeză mare la următoarele voturi. Singura scăpare de-a voastră e să generați mama crizelor sau să ne viziteze intempestiv rusul. Dacă ați ajuns acolo că îl reșapați pe ăsta acolo??? Și la organizația de femei la alegerile județene am văzut niște “figurine” despre care prefer mai bine să nu spun nimic. Că înroșește ecranul. Dacă și eu spun că gata, ches, ajunge înseamnă că ceva șchioapătă rău. De ce puneți la încercare bunul simț și răbdarea cetățeanului onest? Vă doresc toate pe măsura prestanței voastre. Proaste.

  7. Roman Răspunde

    Ma da nu vii rusine cosma si beseni gaozarilor nu faceti nimic pentru orasu asta, numai poze poze articole platite nesimtitilor, nu sinteti buni de nimic, putorilor nu faceti nimic pt oras , va faceti campanie pt 2024 pensionari le promiteti povesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.