PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Atenție! Un individ ademenește tinere din Satu Mare, le ia banii și dispare. ,,Este un pericol!”

Atenție! Un individ ademenește tinere din Satu Mare, le ia banii și dispare. ,,Este un pericol!”, spune cei care îi cunosc ”reputația”.

Concret, individul, în vârstă de 33 de ani, ademenește tinerele și le face să se îndrăgostească de el, iar din momentul în care se ajunge la o relație, bărbatul încearcă să stoarcă cât mai mulți bani de la fetele care i-ai picat în plasă. Mai mult decât atât, individul se mută în fiecare lună într-o altă chirie și se face nevăzut, lăsându-i și pe proprietari cu buza umflată.

,,Un bărbat din Satu Mare, în vârstă de 33 de ani, se dă drept un băiat de 24 de ani pe numele de Cristi. Tipul ademeneste tinerele, facandu-le sa se indragosteasca de el, dupa care incearca sa scoata de pe ele bani prin pretextele “am de scos un colet” ; “am primit o amenda si n am bani momentan” ; “trebuie sa scot ceva de la amanet” si alte inventii. Pe langa acestea, domnul este si un tepar. Se muta in fiecare luna in alta chirie, deoarece nu plateste chiria, gasind alte pretexte cum ca “is probleme la banca”. Este un pericol atat pentru minore cat si pentru adulti!”, a spus un sătmărean, pentru PortalSM.