Ultima actualizare: azi, 09:33

Locale

Atenție! Un individ ademenește tinere din Satu Mare, le ia banii și dispare. ,,Este un pericol!”

Atenție! Un individ ademenește tinere din Satu Mare, le ia banii și dispare. ,,Este un pericol!”, spune cei care îi cunosc ”reputația”.

Concret, individul, în vârstă de 33 de ani, ademenește tinerele și le face să se îndrăgostească de el, iar din momentul în care se ajunge la o relație, bărbatul încearcă să stoarcă cât mai mulți bani de la fetele care i-ai picat în plasă. Mai mult decât atât, individul se mută în fiecare lună într-o altă chirie și se face nevăzut, lăsându-i și pe proprietari cu buza umflată.

,,Un bărbat din Satu Mare, în vârstă de 33 de ani, se dă drept un băiat de 24 de ani pe numele de Cristi. Tipul ademeneste tinerele, facandu-le sa se indragosteasca de el, dupa care incearca sa scoata de pe ele bani prin pretextele “am de scos un colet” ; “am primit o amenda si n am bani momentan” ; “trebuie sa scot ceva de la amanet” si alte inventii. Pe langa acestea, domnul este si un tepar. Se muta in fiecare luna in alta chirie, deoarece nu plateste chiria, gasind alte pretexte cum ca “is probleme la banca”. Este un pericol atat pentru minore cat si pentru adulti!”, a spus un sătmărean, pentru PortalSM.

8 comentarii

  1. Om Răspunde

    Puneti o poza cu el sa il vada lumea sa se fereasca.

  2. Zoly 3 lábbal Răspunde

    ce kkt de articol. ca si “ziarul” vostru. v-a scazut traficul pe site cu 35% fata de luna trecuta, si cu vreo 40 fata de lunile de dinainte. se vede disperarea ca publicati orice mizerie de articol. dar asta nu face decat sa va scada si mai mult traficul. FALIMENTUL va paste.

    • c-block Răspunde

      Trebuie să-i înțelegi. Scriu și ei cu piciorul suplimentar. Ziarul este pe măsura comunității care o consumă. Adică de r@h@t. Cu toate că ar fi multe de scris ori de investigat dar din ce se pare aia nu e voie.

      • Calul cu 5 picioare Răspunde

        Am inteles. Te referi la piciorul mai scurt. Trebuie multa viagra sa poata sa il tina functional la cate aberatii scriu.

  3. A Răspunde

    N-am înțeles. Femeile cu asta se ocupă de când e pământul. Plus că dacă reușește să ademenească așa ușor, ori are BMW sau Audi , ori sunteți fewtwte fetelor. Numa la p..wle vă stă capul. Adevărul e că femeia când se îndrăgostește de p wla ta , îți dă și banii soțului!

  4. Mihaita Piticu' Răspunde

    Ba Cristi baaaa :)))))

  5. Glumetul Răspunde

    Asta face sex protejat : cand nimeni nu-ti stie numele si adresa adevarata….

  6. Amanet Răspunde

    No stai, femeile au voie sa fie cruve, dar barbatii nu? Nu va place cand va aflati de cealalta parte a situatiei?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.