PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Carei: Mascații au greșit adresa și au intrat peste doi bătrâni. Femeia a leșinat

Gafă la Carei! Mascații au greșit adresa și au intrat peste doi vârstnici bolnavi, informează Opinie de Carei.

Potrivit sursei citate, confundând adresa sau având informații greșite, mascații au forțat ușa și au intrat peste doi vârstnici bolnavi, iar careianca a leșinat de spaimă. Oamenii legii au, însă, o altă variantă, afirmând că treburile stau puțin altfel.

La ora 6.00 dimineața, mascații de la Jandarmerie au forțat ușa unui apartament situat la etajul patru al unui bloc din Carei, în cadrul unei acțiuni împotriva traficanților de droguri. Greșind adresa sau având informații greșite, jandarmii mascați au intrat peste doi vârstnici bolnavi. Când i-a văzut pe mascați intrând prin ușa spartă, careianca a primit un șoc și a leșinat.

Oamenii legii au o altă variantă, afirmând că treburile stau puțin altfel. Prima dată au bătut la ușă, dar nu li s-a deschis. În momentul în care au intrat în apartament, forțând ușa, fără să o spargă cu berbecele, careianca a leșinat. Oamenii legii au fost cei care au sunat la 112, anunțând incidentul și au stat cu victima în timp ce i se acordau îngrijiri. Mascații greșiseră ușa, căutând un presupus traficant de droguri care locuia cu un etaj mai jos.

Sursa: Opinie de Carei