Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Carei: Mascații au greșit adresa și au intrat peste doi bătrâni. Femeia a leșinat

Gafă la Carei! Mascații au greșit adresa și au intrat peste doi vârstnici bolnavi, informează Opinie de Carei.

Potrivit sursei citate, confundând adresa sau având informații greșite, mascații au forțat ușa și au intrat peste doi vârstnici bolnavi, iar careianca a leșinat de spaimă. Oamenii legii au, însă, o altă variantă, afirmând că treburile stau puțin altfel.

La ora 6.00 dimineața, mascații de la Jandarmerie au forțat ușa unui apartament situat la etajul patru al unui bloc din Carei, în cadrul unei acțiuni împotriva traficanților de droguri. Greșind adresa sau având informații greșite, jandarmii mascați au intrat peste doi vârstnici bolnavi. Când i-a văzut pe mascați intrând prin ușa spartă, careianca a primit un șoc și a leșinat.

Oamenii legii au o altă variantă, afirmând că treburile stau puțin altfel. Prima dată au bătut la ușă, dar nu li s-a deschis. În momentul în care au intrat în apartament, forțând ușa, fără să o spargă cu berbecele, careianca a leșinat. Oamenii legii au fost cei care au sunat la 112, anunțând incidentul și au stat cu victima în timp ce i se acordau îngrijiri. Mascații greșiseră ușa, căutând un presupus traficant de droguri care locuia cu un etaj mai jos.

Sursa: Opinie de Carei

8 comentarii

  1. bigbrother Răspunde

    Scuze oficiale + refacerea ușii de apartament dar urgent!!! Asta este minim minimorum.
    Eu dacă le-aș fi șef le-aș fi păruit așa nițel pe toți care-s vinovați de gafă. Și dacă între timp cel căutat dispare????

  2. Alfred Răspunde

    Dati in judecata, atat jandarmeria, ca si institutie, car si jandarmii pe cale civila. Violare de domiciliu? Alo? Penal? Pe langa daunele morale cauzate? Cat de ratardat sa fii sa nu stii sa numeri etajele?

  3. x-ulescu Răspunde

    Au auzit ca nu se vor putea pensiona la 45 de ani ,si sunt stresati saracii !!

  4. Marin Răspunde

    Haideti si incercati si voi un caz mai dificil, fiindca la buze sunteti cu tarie!

    • bigbrother Răspunde

      Hai și încearcă totuși puțină empatie față de bătrânii ăia. Ei cu ce au greșit? Dacă erau bunicii tăi și atunci scriai asta?

  5. xpert86 Răspunde

    Astia sunt cei care au ramas la IPJ SM, angajati pe criterii de PCR direct din sursa externa, fara pregatire minima!!! Viitor de aur politia noastra are!!! Carentele pornesc in primul rand de la cei care ii coordonează si ii îndruma, adica de la sefii acestora numiti pe criterii politice!! Ar trebui facut curățenie si la IPJ SM ca la Cluj!!!!

    • bigbrother Răspunde

      Cel care le dă adresa cred că e procurorul de caz și cum cazul se instrumentează din Neamț îți cam dai seama ce s-a întâmplat! Săracii au greșit doar etajul! Bătaie de joc. Dar dacă între timp cel căutat se trezește și reușește să dispară????? Ei???? Panarame. Merită și medalie și promovare în grad înainte de termen?

  6. i luv romanistan Răspunde

    JANDARMERIA APARA HOTIA!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.