PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Familie distrusă după un accident. Mama a murit, copiii sunt depresivi. Despăgubiri de 290.000 de euro

unhappy beauty girl having bad trouble and getting depression illness sitting on wooden floor daydreaming in white background.

Familie distrusă după un accident. O familie din judeţul Satu Mare va primi despăgubiri de 290.000 de euro de la o firmă de asigurări, mama decedând într-un accident de circulaţie. Sentinţa a fost dată în cursul săptămânii trecute la Tribunalul Satu Mare, fiind demonstrat faptul că copiii suferă de depresie după tragicul eveniment.

Familia, formată din tată şi doi copii, suferă și în ziua de azi după tragicul eveniment care s-a întâmplat în urmă cu doi ani. Potrivit informaţiilor PortaSM, fata reușește cu greu să se axeze pe școală sau să socializeze. Tatăl acesteia susține că tânăra de doar 14 ani, nu mai socializează nici cu el și preferă să se izoleze de tot restul lumii.

„E tristă… nu face nimic, stă singură în cameră, fără televizor, fără calculator…”, a arătat tatăl acesteia.

Fiul, de 19 ani, prezintă aceleași simptome care îl blochează din a înainta în viață, îi este afectată atât în viața persoană cât și ceea profesională.

Bărbatul suferă de perturbare emoțională, împiedicându-i acestuia funcționarea socială și ocupațională, fiind obligat să depună mari eforturi pentru a-și realiza atribuțiile de părinte, cele de serviciu și activitățile gospodărești zilnice.

Prin sentinţă, instanţa obligă firma de asigurări la plata unor despăgubiri morale în sumă totală de 290.000.