PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Poveste de dragoste în Satu Mare. O fată de 15 ani a păcălit un bărbat şi a făcut un copil

Poveste de dragoste în Satu Mare. O tânărăde 15 ani din municipiul Satu Mare a păcălit un bărbat de 36 de ani că are 17 ani, a întreţinut relaţii cu acesta şi împreună au un copil. Cei doi le-au spus procurorilor că s-au îndrăgostit, iar bărbatul are acum dosar penal pentru act sexual cu un minor.

Potrivit PortalSM, povestea a început în anul 2020, când cei doi s-au cunoscut. Fata avea 15 ani, dar i-a spus bărbatului că are 17. Imediat după ce s-au cunoscut, cei doi s-au mutat împreună şi au trăit fără probleme până în luna decembrie 2020 când au fost opriţi de poliţie pentru un control. Atunci bărbatul avea să descopere că fata are de fapt 15 ani şi nu 17 aşa cum i-a spus.

Se pare că dragostea a fost prea mare şi au trecut peste acest aspect, astfel că şi-au continuat viaţa împreună, iar anul trecut, în 18 august, fata a născut un copil.

În acel moment bărbatului i s-a întocmit dosar penal pentru act sexual cu un minor, iar acum doarul este în fază de judecată la Tribunalul Satu Mare.

Cert este că cei doi îşi recunosc faptele, susţin în faţa autorităţilor că se iubesc şi că vor să se căsătorească şi să îşi crească împreună copilul.