Ultima actualizare: azi, 20:42

Locale

Poveste de dragoste în Satu Mare. O fată de 15 ani a păcălit un bărbat şi a făcut un copil

Poveste de dragoste în Satu Mare. O tânărăde 15 ani din municipiul Satu Mare a păcălit un bărbat de 36 de ani că are 17 ani, a întreţinut relaţii cu acesta şi împreună au un copil. Cei doi le-au spus procurorilor că s-au îndrăgostit, iar bărbatul are acum dosar penal pentru act sexual cu un minor.

Potrivit PortalSM, povestea a început în anul 2020, când cei doi s-au cunoscut. Fata avea 15 ani, dar i-a spus bărbatului că are 17. Imediat după ce s-au cunoscut, cei doi s-au mutat împreună şi au trăit fără probleme până în luna decembrie 2020 când au fost opriţi de poliţie pentru un control. Atunci bărbatul avea să descopere că fata are de fapt 15 ani şi nu 17 aşa cum i-a spus.

Se pare că dragostea a fost prea mare şi au trecut peste acest aspect, astfel că şi-au continuat viaţa împreună, iar anul trecut, în 18 august, fata a născut un copil.

În acel moment bărbatului i s-a întocmit dosar penal pentru act sexual cu un minor, iar acum doarul este în fază de judecată la Tribunalul Satu Mare.

Cert este că cei doi îşi recunosc faptele, susţin în faţa autorităţilor că se iubesc şi că vor să se căsătorească şi să îşi crească împreună copilul.

3 comentarii

  1. Mortu Răspunde

    Si gaborii de ce au voie sa fute minori??? La 14-15 ani deja au 2-3 copii!

    • bigbrother Răspunde

      Simplu, pentru că de soarta lor sunt interesați doar cât să prindă câte un proiect din ăla lacrimogen cu care se pot toca alți bani publici sau comunitari. Restul sunt minciuni sforăitoare. De ce crezi că pe zi ce trece problema se acutizează? Pentru că nimeni nu tratează fondul problemei decât în cazuri foarte-foarte rare. Îți dai seama, totuși e pita lor cea de toate zilele! Să vezi în curând cum vor apărea știri cu câte o familie cu mamă singură sub 30 de ani și cu o echipă de fotbal după ea, toți producție handmade! Așa în ajun de Crăciun! Săracii copiii nu au nici o vină. Dar chiar dacă îi ajuți mult mai bine nu le va fi.

  2. părere sinceră Răspunde

    A mâncat-o fofolonca pe aia apoi fac dosar penal la fraier? E de tot râsul. Asta ca părere sinceră. Deoarece nu sunt sigur că dacă știa că are doar 15 ani se mai înfiripa ceva între ei mai ales cu trecutul penal al individului. Tocmai asta îi mai lipsea. După mine vina cea mare e a fetei. Dar ca să vezi! E minoră! Dar copiiii să facă este deja aptă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.