PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

A mers la fosta concubină cu gândul de a se împăca, dar a snopit-o în bătaie

Un bărbat din Satu Mare și-a snopit în bătaie fosta iubită după ce aceasta a refuzat de mai multe ori să se împace cu el. Totul s-a întâmplat în apartamentul femeii, loc în care aceștia au trăit împreună.

Potrivit informațiilor Portal SM, bărbatul a mers la apartamentul femeii cu pretextul de a-și aduna hainele rămase acolo. În timpul petrecut în apartament bărbatul a încercat să se împace cu femeia, a tot insistat dar pentur că s-a lovit de refuzul acesteia, a devenit agresiv și a început să spargă lucruri din bucătărie, respectiv câteva pahare și farfurii, lovind-o pe aceasta în brațul stâng.

În timp ce acesta o lovea femeia a încercat să-l liniștească, dar a fost lovită în partea dreaptă a feței, lovitură de la care a căzut jos, lovindu-se cu capul de parchet, pierzându-şi pentru puțin timp cunoștința.

După cele petrecute bărbatul a început să își ceară iertare, cerând iar o împăcare, dar femeia la refuzat și l-a rugat să părăsească apartamentul, dar el tot a refuzat să plece. Aceasta a încercat să fugă din locuință pentru a scăpa de bărbat, dar a fost încolțită în bucătărie. El a încercat să o împingă de pe geam, dar femeia a reuşsit să scape din mâinile lui şi să fugă spre uşă unde a fost prinsă din nou. În acel moment bărbatul i-a aplicat două lovituri cu pumnul în partea stânga a feţei, după care a strâns-o de gât, amenințând-o că dacă va contacta poliția, îi va tăia gâtul.

Într-un final femeia a reușit să se elibereze și a ieșit pe casă scării pentru a cere ajutorul vecinilor, timp în care bărbatul i-a mai aplicat două lovituri în zona fetei, după care a fugit pe scări.

Femeia a avut nevoie de 22-24 de zile de îngrijiri medicale în urma incidentului iar bărbatul a fost trimis în judecată, în această săptămână, pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe.