Ultima actualizare: azi, 09:58

Locale

A mers la fosta concubină cu gândul de a se împăca, dar a snopit-o în bătaie

Un bărbat din Satu Mare și-a snopit în bătaie fosta iubită după ce aceasta a refuzat de mai multe ori să se împace cu el. Totul s-a întâmplat în apartamentul femeii, loc în care aceștia au trăit împreună.

Potrivit informațiilor Portal SM, bărbatul a mers la apartamentul femeii cu pretextul de a-și aduna hainele rămase acolo. În timpul petrecut în apartament bărbatul a încercat să se împace cu femeia, a tot insistat dar pentur că s-a lovit de refuzul acesteia, a devenit agresiv și a început să spargă lucruri din bucătărie, respectiv câteva pahare și farfurii, lovind-o pe aceasta în brațul stâng.

În timp ce acesta o lovea femeia a încercat să-l liniștească, dar a fost lovită în partea dreaptă a feței, lovitură de la care a căzut jos, lovindu-se cu capul de parchet, pierzându-şi pentru puțin timp cunoștința.

După cele petrecute bărbatul a început să își ceară iertare, cerând iar o împăcare, dar femeia la refuzat și l-a rugat să părăsească apartamentul, dar el tot a refuzat să plece. Aceasta a încercat să fugă din locuință pentru a scăpa de bărbat, dar a fost încolțită în bucătărie. El a încercat să o împingă de pe geam, dar femeia a reuşsit să scape din mâinile lui şi să fugă spre uşă unde a fost prinsă din nou. În acel moment bărbatul i-a aplicat două lovituri cu pumnul în partea stânga a feţei, după care a strâns-o de gât, amenințând-o că dacă va contacta poliția, îi va tăia gâtul.

Într-un final femeia a reușit să se elibereze și a ieșit pe casă scării pentru a cere ajutorul vecinilor, timp în care bărbatul i-a mai aplicat două lovituri în zona fetei, după care a fugit pe scări.

Femeia a avut nevoie de 22-24 de zile de îngrijiri medicale în urma incidentului iar bărbatul a fost trimis în judecată, în această săptămână, pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.