PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Cristescu recunoaște: a angajat o persoană la recomandarea persoanei reținute

Deputatul PSD, Radu Cristescu, a declarat pentru Libertatea miercuri, 9 noiembrie, că președintele Partidului Ecologist, Dănuț Pop, acuzat de DNA de trafic de influență, a fost cel care i-a recomandat să angajeze o „fată de la PER” la cabinetul său. „Aveam nevoie de o fată isteață, numai că nu i-a plăcut”, a spus parlamentarul PSD.

„Spre sfârșitul anului 2021, căutam o consilieră să îmi degreveze munca, să o trimit, să îmi facă, să îmi dreagă. La o masă, de față cu mai multe persoane, am întrebat dacă nu are o cunoștință isteață să o angajez la Parlament, că am nevoie. Și (n.red. Dănuț Pop) a zis că există o fată la el la partid, pe care o recomandă cu plăcere. Fata era isteață. Numai că fetei nu i-a plăcut. Și-a dat demisia după o lună și un pic. Nu s-a integrat, nu i-a plăcut. Era în februarie”, a afirmat Radu Cristescu pentru Libertatea.

Reamintim că liderul Partidului Ecologist, Dănuț Pop, a fost reținut de DNA, după ce ar fi promis angajarea unei persoane la cabinetul deputatului PSD de Satu Mare, Radu Cristescu.


CITEȘTE ȘI