Ultima actualizare: azi, 12:26

Locale

Cristescu recunoaște: a angajat o persoană la recomandarea persoanei reținute

Deputatul PSD, Radu Cristescu, a declarat pentru Libertatea miercuri, 9 noiembrie, că președintele Partidului Ecologist, Dănuț Pop, acuzat de DNA de trafic de influență, a fost cel care i-a recomandat să angajeze o „fată de la PER” la cabinetul său. „Aveam nevoie de o fată isteață, numai că nu i-a plăcut”, a spus parlamentarul PSD.

„Spre sfârșitul anului 2021, căutam o consilieră să îmi degreveze munca, să o trimit, să îmi facă, să îmi dreagă. La o masă, de față cu mai multe persoane, am întrebat dacă nu are o cunoștință isteață să o angajez la Parlament, că am nevoie. Și (n.red. Dănuț Pop) a zis că există o fată la el la partid, pe care o recomandă cu plăcere. Fata era isteață. Numai că fetei nu i-a plăcut. Și-a dat demisia după o lună și un pic. Nu s-a integrat, nu i-a plăcut. Era în februarie”, a afirmat Radu Cristescu pentru Libertatea.

Reamintim că liderul Partidului Ecologist, Dănuț Pop, a fost reținut de DNA, după ce ar fi promis angajarea unei persoane la cabinetul deputatului PSD de Satu Mare, Radu Cristescu.


CITEȘTE ȘI

Un comentariu

  1. Szalma Jack Răspunde

    Mda…Poate ecologistul nu vrea să-l bage in kkt,dar eu tare cred că banii respectivi s-au cam împărțit între ei !!Nu-s mulți,dar clar astupau și ăia o gaură !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.