PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Obstacol în trafic, în Satu Mare. Șoferii sunt revoltați: ,,E extrem de periculos!”

Obstacol în trafic, în Satu Mare. O împrejmuire ce a apărut în zona Pieței Eroilor Revoluției din municipiul Satu Mare i-a făcut pe mulți șoferi să se revolte și ceară eliminarea ei: ,,Este extrem de periculos”, spun conducătorii auto.

Împrejmuirea le aparține celor de la Delgaz, care efectuează lucrări în zonă. Concret, potrivit Primăriei Satu Mare, este vorba de o intervenție a celor de la Delgaz, însă aceștia din urmă au contract cu o firmă care, de regulă, nu are lucrări în Satu Mare și de aici vine întârzierea.

Un șofer sătmărean trage însă un semnal de alarmă și spune că traficul în zonă este dat peste cap mai ales în zilele ploioase.

,,Această împrejmuire situată de cel puțin două săptămâni în zona Piața Eroilor Revoluției îngreunează destul de mult circulația și așa dificilă din zonă, mai ales dimineața când ne grăbim să ducem copiii la școală! Nemaivorbind de dificultatea circulației autobuzelor în acea zonă.

Mă întreb și sunt curios dacă cei responsabili cu această structură înțeleg pericolul iminent al unor accidente de nu se grăbesc sau așteaptă să se întâmple unul. Cred ca mulți conducători auto sunt de aceeași părere.

Azi dimineață mai nasol în intersecția respectivă. Și două autobuze se chinuiau. Extrem de periculos mai ales că plouă intens. Chiar nu înțeleg. Nu se sesizează nimeni?”, este mesajul transmis de un șofer din Satu Mare.