Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

FOTO. Obstacol în trafic, în Satu Mare. Șoferii sunt revoltați: ,,E extrem de periculos!”

Obstacol în trafic, în Satu Mare. O împrejmuire ce a apărut în zona Pieței Eroilor Revoluției din municipiul Satu Mare i-a făcut pe mulți șoferi să se revolte și ceară eliminarea ei: ,,Este extrem de periculos”, spun conducătorii auto.

Împrejmuirea le aparține celor de la Delgaz, care efectuează lucrări în zonă. Concret, potrivit Primăriei Satu Mare, este vorba de o intervenție a celor de la Delgaz, însă aceștia din urmă au contract cu o firmă care, de regulă, nu are lucrări în Satu Mare și de aici vine întârzierea.

Un șofer sătmărean trage însă un semnal de alarmă și spune că traficul în zonă este dat peste cap mai ales în zilele ploioase.

,,Această împrejmuire situată de cel puțin două săptămâni în zona Piața Eroilor Revoluției îngreunează destul de mult circulația și așa dificilă din zonă, mai ales dimineața când ne grăbim să ducem copiii la școală! Nemaivorbind de dificultatea circulației autobuzelor în acea zonă.

Mă întreb și sunt curios dacă cei responsabili cu această structură înțeleg pericolul iminent al unor accidente de nu se grăbesc sau așteaptă să se întâmple unul. Cred ca mulți conducători auto sunt de aceeași părere.

Azi dimineață mai nasol în intersecția respectivă. Și două autobuze se chinuiau. Extrem de periculos mai ales că plouă intens. Chiar nu înțeleg. Nu se sesizează nimeni?”, este mesajul transmis de un șofer din Satu Mare.

7 comentarii

  1. urbanism Răspunde

    Așa este de cel puțin 2 săptămâni! Dacă primăria așa înțelege supravegherea executării unor lucrări de acest tip curente atunci nu trebuie să ne mirăm că toate se fac în batjocură. Și Apaserv are ceva lucrări tot așa pe Blaga. Și aici nici nu am amintit cum se avansează pe Rosetti care teoretic anul ăsta trebuie să fie gata. Dar la halul în care arată mă îndoiesc. Nu se poate accepta că ridică umărul Delgaz și pasează problema la altă firmă! Dacă firma cealaltă face așa Primăria trebuie să dea amendă (dar una mare) iar după aceea nu au decât să vadă cei de la gaze cum rezolvă asta între ei. Să vedeți ce repede vor începe să se miște! Dar dacă dormim în papuci ne merităm soarta. Înseamnă că ne convine, nu?

  2. x-ulescu Răspunde

    A aparut si la intersectia fosta Partizanilor cu Bdul Closca

    • urbanism Răspunde

      Zici că sunt din astea obstacole puse intenționat. Deja e prea de tot. Și peste tot unde sunt intersecții foarte circulate și chiar periculoase cum e cazul celui din articol sau cel menționat de tine. problema nu e că se lucrează ci faptul că stă așa de zile chiar săptămâni așa! Apoi dacă va fi ceva accident cine va fi de vină? Aude ceva?

  3. Gheorghe Răspunde

    Si pe str.Lucian Blaga intersectia cu Bargaului pe trecerea de pietoni s-a deschis ,,o lucrare”din senin.De vreo doua trei saptamani s-a blocat un sens de circulatie s-a spart asfaltul,s-a sapat un gropoi s-au pus parapeti si gata,II doare la testicule pe baietii responsabili cu,,lucrarile”.Gaborel&co se gandesc ca daca vine frigul si inghetul de ce sa facem frigul in case,mai bine ne incalzim ….in masini stand la rand sa reusim cumva sa traversam orasu si sa ajungem la munca.Oras in miscare”ce mama focului faci?Scarbelor,hoti din avutul obstesc se numeste asta cu lucrarile rasarite peste noapte.Mai nemernicilor furati mai departe cum va place voua ca oricum noi nu va putem opri dar barem lasati-ne sa circulam cumva in aceasta urbe de cacat pe care o pastoriti dupa bunul plac.Lucrarea de pe Blaga din zona omv o mai lungiti mult ca vad ca va tot scarpinati la prohab pana vine iarna si atunci veti turna ultimul strat de uzura ca asa se face ca sa se strice mai repede ca sa aveti voi ce munci(a se citi fura).Hoti cu diploma in frunte cu gabor&co.

    • urbanism Răspunde

      De lucrarea aia pomeneam și eu. Ca să nu spun că alaltăieri erau doi muncitori și munceau de se rupeau dar numai cu gura. Chiar așa vă bateți joc de orașul ăsta? Chiar acum trebuie toate făcute deodată și mai ales când vine frigul? Și dacă dă zăpada și înghețul ne uităm ca deobicei în orașul ăsta la groapa neastupată până prin aprilie? Știți cum se fac lucrările în orice țară civilizată? Nicicum nu ești lăsat tu ca și executant să lași ditamai gropoiul cu săptămânile!

  4. Satmarean Răspunde

    Există un serviciu în cadrul poliției care se numește siguranța circulației. Ce fac??? Pentru că sunt plătiți din bani publici! De ce nu iau măsuri? De ce nu-i amendează pe cei ce pun în pericol chiar siguranța circulației? Că repede sar cu amenzi când e vorba de vreun cetățean de rând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.