PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Sătmăreancă scârbită după o experienţă la UPU Satu Mare. S-a ales cu vânătăi şi 6 ore de aşteptat

O sătmăreancă a avut parte de o experienţă neplăcută după ce s-a prezentat la UPU Satu Mare. După şase ore de aşteptări, ea s-a ales cu vânătăi pe piept de la EKG şi nu a primit niciun diagnostic. Femeia reclamă şi modul în care medicul de gardă a vorbit cu pacienţii.

“Am mers la urgenţă deoarece m-a durut durut burta unde am fost operată de apendicită, deoarece medicul mi-a spus că oricând pot să fac o hernie ombilicală şi dacă simt ceva în neregulă să mă prezint ori la urgenţă ori la medic. M-au dus, m-a înregistrat, după care a venit o doamnă doctor scârboasă din cale afară, vorbea urât cu toţi pacienţii, după ca m-a culcat pe pat. Am zis când am fost operată, a căutat în registru şi îmi zice că nu există că eu sunt operată. Eu nu m-am tăiat singură pe burtă!”, a spus sătmăreanca.

Ea s-a ales cu vânătăi după ce i s-a făcut un EKG.

“Apoi a venit doamna de la EKG, l-a spus şi l-a smuls de pe mine. Toată sunt vânătă şi sub piept şi deasupra pieptului. Mi-au dat o perfuzie şi au zis să aştept. Am aşteptat vreo 6 ore şi am ieşit afată fără vreun răspuns”, a mai spus femeia, pentru PortalSM.

Când a fost trimisă să facă probele de urină, aceasta a primit un recipient deja folosit.

“Se comportă cu pacienţii ca cu nişte animale. Cu toată lumea aşa au vorbit.Erau nişte bătrâni, săracii de ei, vorbeau ca cu ultimele cârpe, îi trâneau dintr-o parte şi cealaltă. Din păcate nu este prima experienţă pe care o am la ei. În plus, m-au trimis să fac analiză de urină şi mi-au zis: te rog frumos să te apleci să iei un recipient de jos. Doar că era un recipient folosit, doar că era limpezit. Eu din câte ştiu îţi trebuie recipient nou nouţ. Lucrurile decurg într-un ritsm anormal la spital când se întâmplă aşa. Aşa nu se poate continua”, a spus femeia.