Ultima actualizare: azi, 10:34

Locale

Sătmăreancă scârbită după o experienţă la UPU Satu Mare. S-a ales cu vânătăi şi 6 ore de aşteptat

O sătmăreancă a avut parte de o experienţă neplăcută după ce s-a prezentat la UPU Satu Mare. După şase ore de aşteptări, ea s-a ales cu vânătăi pe piept de la EKG şi nu a primit niciun diagnostic. Femeia reclamă şi modul în care medicul de gardă a vorbit cu pacienţii.

“Am mers la urgenţă deoarece m-a durut durut burta unde am fost operată de apendicită, deoarece medicul mi-a spus că oricând pot să fac o hernie ombilicală şi dacă simt ceva în neregulă să mă prezint ori la urgenţă ori la medic. M-au dus, m-a înregistrat, după care a venit o doamnă doctor scârboasă din cale afară, vorbea urât cu toţi pacienţii, după ca m-a culcat pe pat. Am zis când am fost operată, a căutat în registru şi îmi zice că nu există că eu sunt operată. Eu nu m-am tăiat singură pe burtă!”, a spus sătmăreanca.

Ea s-a ales cu vânătăi după ce i s-a făcut un EKG.

“Apoi a venit doamna de la EKG, l-a spus şi l-a smuls de pe mine. Toată sunt vânătă şi sub piept şi deasupra pieptului. Mi-au dat o perfuzie şi au zis să aştept. Am aşteptat vreo 6 ore şi am ieşit afată fără vreun răspuns”, a mai spus femeia, pentru PortalSM.

Când a fost trimisă să facă probele de urină, aceasta a primit un recipient deja folosit.

“Se comportă cu pacienţii ca cu nişte animale. Cu toată lumea aşa au vorbit.Erau nişte bătrâni, săracii de ei, vorbeau ca cu ultimele cârpe, îi trâneau dintr-o parte şi cealaltă. Din păcate nu este prima experienţă pe care o am la ei. În plus, m-au trimis să fac analiză de urină şi mi-au zis: te rog frumos să te apleci să iei un recipient de jos. Doar că era un recipient folosit, doar că era limpezit. Eu din câte ştiu îţi trebuie recipient nou nouţ. Lucrurile decurg într-un ritsm anormal la spital când se întâmplă aşa. Aşa nu se poate continua”, a spus femeia.

 

6 comentarii

  1. Gogu Răspunde

    Eu cred ca oamenilor le este frica sau jena sa vorbeasca despre experientele lor la UPU ,si aleg sa taca,insa mai mult ca sigur aproape toti intampina aceeasi scarba din partea celor de la care spera sa-i ajute si sa-i faca bine.Exista si oameni care-si iau inima-n dinti si reclama umilinta la care sunt supusi,dar atunci “salvatorii” sar ca hienele acuzand ca de fapt ei sunt victime,ca sunt supusi la stres sau alte bazaconii !! Ba chiar de multe ori bietii bolnavi care au curajul sa vocifereze din disperare, sunt dati pe mana oamenilor legii care ii amendeaza.Nimeni nu le ia apararea,pentru ca nimeni nu vrea “sa se puna rau” cu doctorii.O sa va spun o intamplare…Cu vreo trei-patru ani in urma un prieten cetatean italian care mi-a facut o vizita,a acuzat niste dureri abdomninale acute.Ne-am prezentat la urgenta.Concluzia dupa niste analize sumare si investigatiile medicului UPU a fost ca prietenul este grav,a facut OCLUZIE INTESTINALA.Binenteles omul si sotia lui s-au speriat,si-au cautat bilet de avion pentru a se intoarce cat mai urgent in Italia, deoarece n-ar fi putut conduce peste 1000 de km.In acea noapte de garda la chirurgie era dr.Dascalescu care a fost foarte sceptic in legatura cu “ocluzia”.I-a prescris un tratament,insa a nici in a doua zi nu s-a simtit mai bine.A treia zi s-a intors in Italia unde s-a prezentat imediat la o clinica.Diagnostic? Infectie urinara ! Probabil s-a racit de la aerul conditionat din masina.A luat un tratament si in cateva zile si-a revenit complet.Poate e un caz izolat,dar eu de atunci spun mereu:SA TE FEREASCA DUMNEZEU SA AJUNGI LA UPU SATU MARE !!!

  2. Adam Răspunde

    Facut o plangere in cateva locuri ar fi solutia. Poate ca intra si in sfera penalului. Sigur ca in ROM o plangere nu o ia nimeni in considerare, dar ce te faci peste 2-3 luni cand o sa se adune un metru de plangeri?

  3. vai s amar Răspunde

    din pacate daca nu ai cunosinte,te mananca sunt plini de figuri,salarii babane bacsis cat incape .de la portar pina la boss…………scurta aventura :am avut o frctura la mana,,dupa ce am facut filmul specialistul mi a zis ,ca este bine ca nu este dislocat,numai trebuie pus in gips.aici incepe calvarul…..mdicul d la policlinica a insistat ca neaparat sa fac operatie are el pe cineva etc,am zis ca nu este cazul,,,mam dus la gipsare,,,,,,a aparut marele doctor sa se mai uite odata la film in acel moment m ia prins mana a rsucito si sa uitat in ochi mei punandusi intrebare ,,,,ce zici acumatrebuie operatie??????niste dureri groaznce,…gipsar…… de atunci nu mai pot face nimic cu mana,,,,,ma aranjat pe viata.multumesc d.le doctor mengele,sper sa te pot privi in ochi cat de curan nu dau nume ..1,90\160 kg……………anpreuna cu pensionara z….mii de multumiri

  4. Pista Răspunde

    Parca acum câteva zile personalul medical a protestat ca nu este respectat de pacienți. Dar acești medici merita respecti?

  5. ... Răspunde

    Dupa EKG raman urme temporare dupa indepartarea ventuzelor

    • ... Răspunde

      @… fals. Asta poate pe creierul tău inexistent. Să nu uiți să te învelești cu folie de aluminiu să nu-ți citească marțienii gândurile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.