PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Soţ agresor evacuat din casă. S-a jurat la preot că nu bea, dar nu s-a putut abţine

Un bărbat din municipiul Satu Mare a fost evacuat din casă şi a primit ordin să păstreze o distanţă de 50 de metri faţă de soţie, după ce a agresat-o de mai multe. Judecătorii sătmăreni au emis ieri ordinul.

Cei doi soţi sunt căsătoriţi de 17 ani iar problemele au apărut în ultima perioadă. Bărbatul a început să consume tot mai mult alcool şi a agresat-o în repetate rânduri pe femeie, de faţă cu copilul de 9 ani. Femeia nu a mai rezistat şi a cerut autorităţilor emiterea unui ordin de protecţie.

Ultimul mare scandal a fost în 1 noiembrie, când bărbatul a înjurat-o din nou, provocând teamă şi în faţa copilului. Femeia a arătat instanţei că bărbatul s-a jurat şi la preot că nu mai bea alcool în următorii 10 ani, dar nu s-a putut abţine şi a făcut scandal.

După ce a ascultat cele două părţi şi a analizat probleme din dosar, instanţa a emis un ordin de protecţie pe o perioadă de două luni şi a dispus evacuarea bărbatului din casă. El nu are voie să se aproie de locuinţa respectivă, de locul de muncă a soţiei şi trebuie să păstreze o distanţă de 50 de metri faţă de aceasta.