Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Soţ agresor evacuat din casă. S-a jurat la preot că nu bea, dar nu s-a putut abţine

Un bărbat din municipiul Satu Mare a fost evacuat din casă şi a primit ordin să păstreze o distanţă de 50 de metri faţă de soţie, după ce a agresat-o de mai multe. Judecătorii sătmăreni au emis ieri ordinul.

Cei doi soţi sunt căsătoriţi de 17 ani iar problemele au apărut în ultima perioadă. Bărbatul a început să consume tot mai mult alcool şi a agresat-o în repetate rânduri pe femeie, de faţă cu copilul de 9 ani. Femeia nu a mai rezistat şi a cerut autorităţilor emiterea unui ordin de protecţie.

Ultimul mare scandal a fost în 1 noiembrie, când bărbatul a înjurat-o din nou, provocând teamă şi în faţa copilului. Femeia a arătat instanţei că bărbatul s-a jurat şi la preot că nu mai bea alcool în următorii 10 ani, dar nu s-a putut abţine şi a făcut scandal.

După ce a ascultat cele două părţi şi a analizat probleme din dosar, instanţa a emis un ordin de protecţie pe o perioadă de două luni şi a dispus evacuarea bărbatului din casă. El nu are voie să se aproie de locuinţa respectivă, de locul de muncă a soţiei şi trebuie să păstreze o distanţă de 50 de metri faţă de aceasta.

2 comentarii

  1. Gheorghe Răspunde

    Degeaba ca iubirea-i mare(de pahar)!!Juraturile aste nu-s valabile daca nu pui osu la treaba(adica lacat la gura si vointa cat caru)….begeaba popa face tot felul de citiri,smenuri,metode de a-l speria pe betiv.Beutura-i pacoste mare!!Mai bine curvar decat beutor ca asa ar mai putea sa o satisfaca pe femeie si ar avea intelegere cu ea(cand ii bun ,,impaciuitoru”totul se iarta)da daca-i beutor nici falusu nu este decat,,o carne moarta”.Trebuitu-to beutura mai omule,trebuit?..no amu stai departe de coana ca ea are muuuulte probleme de rezolvat,dar nu cu tine ca distanta de 50 metri este pre mare pentru….amor!!!Aviz amatorilor de SES!!
    https://www.youtube.com/watch?v=ufPaq_eMTpo&ab_channel=TVR

  2. @Gheorghe Răspunde

    Trebuie dus individul acum la un popă pocăit? Sau aia nu e bine că atunci nu intră în contul corepunzător? Cât de proști puteți fi să credeți în așa ceva??? Asta numai la ortodocși se poartă. Și mai vreți în lumea civilizată? Râd și curcile vestice cu curul de voi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.