PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

APEL DISPERAT. O sătmăreancă suferă de o boală cruntă și trebuie operată de urgență!

O sătmăreancă are nevoie de ajutorul tuturor sătmărenilor. Ea a fost diagnosticată cu o boală cruntă și trebuie supusă unor intervenții chirurgicale ce costă peste 20.000 de euro. Prima operație trebuie efectuată de urgență!

CAMPANIE PENTRU O VIATA:

,,Azi, in prag de sarbatoare, cand Craciunul bate la usa fac apel la voi pentru VIATA. In general va prezint cazuri care necesita lucruri materiale si cu ajutorul lui Dumnezeu mereu mana de la mana reusim. Azi insa…..luptam pentru VIATA. Aceasta campanie va avea alt suflu, alta miza….alta anvergura…deci va rog sa distribuim masiv, masiv!

Cand mergem intr un magazin si vedem o rochie, un telefon…orice intrebam vanzatorul cat costa dar cand mergem la medic …si suntem pusi in fata unui diagnostic crunt, intrebam cat ne costa VIATA, cat ne costa ziua de maine si anul care vine!

Asa e si cazul Nicoletei, o femeie puternica dar greu incercata de nemilosul CANCER, care i-a rapit si mama si l-a chinuit si pe tatal ei. Insa ea are o sansa prin 2 interventii chirurgicale foarte costisitoare. Prima si cea foarte urgenta costa in jur de 7000 de euro si ar trebui facuta foarte repede(fara taxe de spitalizare etc) iar cea de-a doua in jur de 16 mii de euro tot asa fara taxe de spitalizare. Aveti mai jos poze cu. toate diagnosticele.

Impreuna, in ceas de sarbatoare, alaturi de Dumnezeu, putem reusi! Ea poate reusi!!! Ce satisfactie mai mare poti sa ai decat sa stii ca ai ajutat la salvarea unei vieti…nu e orice…e divin, e de la Dumnezeu!

Va rog sa distribuim masiv si care, cat si cum putem sa contribuim..10 lei, 100 de lei 1000 de lei..leu cu leu este un pas inainte spre reusita! Ne uitam in jur, ne vedem familia sanatoasa si multumim cerului insa sa ne gandim ca putem sa fim si speranta celor incercati de soarta! Impreuna reusim!”, se arată în apel.

Cei care doresc sa ajute pot sa o faca donanad in urmatorul cont, pus la dispozitie de Asociația Muguri de Vis, coordonata de Mihaela Turc:

RO30BTRLRONCRT0400861802.

Dacă nu puteți dona, vă rugăm să răspândiți acest apel! Mulțumim!