Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

APEL DISPERAT. O sătmăreancă suferă de o boală cruntă și trebuie operată de urgență!

O sătmăreancă are nevoie de ajutorul tuturor sătmărenilor. Ea a fost diagnosticată cu o boală cruntă și trebuie supusă unor intervenții chirurgicale ce costă peste 20.000 de euro. Prima operație trebuie efectuată de urgență!

CAMPANIE PENTRU O VIATA:

,,Azi, in prag de sarbatoare, cand Craciunul bate la usa fac apel la voi pentru VIATA. In general va prezint cazuri care necesita lucruri materiale si cu ajutorul lui Dumnezeu mereu mana de la mana reusim. Azi insa…..luptam pentru VIATA. Aceasta campanie va avea alt suflu, alta miza….alta anvergura…deci va rog sa distribuim masiv, masiv!

Cand mergem intr un magazin si vedem o rochie, un telefon…orice intrebam vanzatorul cat costa dar cand mergem la medic …si suntem pusi in fata unui diagnostic crunt, intrebam cat ne costa VIATA, cat ne costa ziua de maine si anul care vine!

Asa e si cazul Nicoletei, o femeie puternica dar greu incercata de nemilosul CANCER, care i-a rapit si mama si l-a chinuit si pe tatal ei. Insa ea are o sansa prin 2 interventii chirurgicale foarte costisitoare. Prima si cea foarte urgenta costa in jur de 7000 de euro si ar trebui facuta foarte repede(fara taxe de spitalizare etc) iar cea de-a doua in jur de 16 mii de euro tot asa fara taxe de spitalizare. Aveti mai jos poze cu. toate diagnosticele.

Impreuna, in ceas de sarbatoare, alaturi de Dumnezeu, putem reusi! Ea poate reusi!!! Ce satisfactie mai mare poti sa ai decat sa stii ca ai ajutat la salvarea unei vieti…nu e orice…e divin, e de la Dumnezeu!

Va rog sa distribuim masiv si care, cat si cum putem sa contribuim..10 lei, 100 de lei 1000 de lei..leu cu leu este un pas inainte spre reusita! Ne uitam in jur, ne vedem familia sanatoasa si multumim cerului insa sa ne gandim ca putem sa fim si speranta celor incercati de soarta! Impreuna reusim!”, se arată în apel.

Cei care doresc sa ajute pot sa o faca donanad in urmatorul cont, pus la dispozitie de Asociația Muguri de Vis, coordonata de Mihaela Turc:

RO30BTRLRONCRT0400861802.

Dacă nu puteți dona, vă rugăm să răspândiți acest apel! Mulțumim!

 

 

12 comentarii

  1. brekingnius Răspunde

    Momentul artistic în care eroul în halate albe se lovește de tarele sistemului și află că în fine toți suntem egali, primim același tratament că sistemul nu poate oferi altceva. Că banii se duc pe salarii și sporuri și mai rar pe investiții în sistem. De reformă nici atât. Că parcă părăsim lumea asta și acele spitale regionale nici atunci nu vor exista. Că cel de la Cluj nici acum nu e curpins printre cele urgente! Unde sunteți panaramele de @Doctor sau @Asistenta ori @MaciLaci care ne-ați umplut capul cu prostii pe vreme de pandemie? Vedeți unde duce foamea voastră nestăvilită de bani? E colega voastră! No, săriți repede pe interval că aveți de unde și ajutați-o! Că din ce văd e urgentă situația dacă nu chiar nașpa de tot.

    • ... Răspunde

      Să-ți dau mwie jeg ordinar! Avortonule!

      • ... Răspunde

        Folosește-ți nickul tău avortonule că atâta curaj nu ai să scrii sub numele tău ales. Doamna în cauză am înțeles că este asistentă. Are dreptate omul! No ia să apeleze la colegii ei că doar ei știu mai bine ce și cum! Jeguri sunt cei care ne-au băgat pe toți grămadă în porcăria asta și acum fac pe neznaiu. Să vezi tu ce doasre vor apărea. Deja a început cu Virgil Musta în frunte. Niște nerușinați. Omule, sistemul medical a fost pus pe butuci de cei din sistem și nu de mine sau de tine care eventual ești obilgat să apelezi la ei. Toată căpușala ce se petrece, aia distruge. Că nici încredere nu mai ai în ei. Și când ajungi bolnav de bolnav nu știu ce să facă cu tine. Și vezi nu contează că faci parte din sistem. Este absolut inacceptabil mai ales la vârsta doameni!

    • greinal Răspunde

      Nem tudtam megtölteni a fejed, már tele volt hülyeséggel.

    • MaciLaci Răspunde

      Nem tudtam megtölteni a fejed, már tele volt hülyeséggel.

      • brekingnius Răspunde

        Spuse gecimaci. Capul tău e full cu din alea. Sper să crăpi exact cum meriți. Mert amitől menekülsz azt biztosan nem úszod meg.

      • MaciLaci Răspunde

        Pedig az enyém aztán biztosan tele van baromságokkal. Normálisan már nem is tudok gondolkodni amióta belőttem magamnak vagy 5-6 adag vaxot. Már meg sem tudom számolni pontosan mennyit.

  2. ... Răspunde

    Și încă un lucru pentru tine care încerci să mă enervezi. Este absolut inacceptabil ca un cadru medical chiar dacă este “doar” o asistentă medicală să fie depistată cu cancer pulmonar în stadiul IV! Mai înțelegi că nu-i găsești pe oamenii de rând cu boala asta că nu merg la control că nu este screening (nu înțeleg de ce) dar în cazul unui cadru medical??? Ce așteptări mai poți avea și de la cine???? Este absolut jenant, suntem la nivel de țară africană la acest capitol. Atunci pentru ce este sistemul de sănătate publică? Pentru birouri cu aer condiționat și statistici sterile?

  3. MaciLaci Răspunde

    Látom nem igazán ürült.

    • MaciLaci Răspunde

      És ezért ki a hibás? Ki az aki tök baromságokkal tömi tele mások fejét? Halljam.

    • bigbrother Răspunde

      Vezi că te-a reclamat Jurma la Arafat că l-ai blocat și nu-i răspunzi la apeluri. Vei lua bătăiță pe funduleț dacă nu înfăptuiești planul cincinal.

  4. Sandra Răspunde

    Dumnezeu sa o ajute sa treaca cu bine peste boala!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.