PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Salvatorul de pisici din Carei, capturează animale şi din Satu Mare. Scandal cu Poliţia!

Salvatorul de pisici din Carei a început să captureze pisici din municipiul Satu Mare. Un caz care s-a terminat cu plângere la poliţie a avut loc vineri pe Calea Traian din municipiul Satu Mare, când acesta a capturat o pisică sterilizată din curtea unui bloc. La faţa locului a fost chemată poliţia.

Un locatar a blocului de pe Calea Traian a povestit, pentru PortalSM cum s-a petrecut totul.

În curte sunt mai multe blocuri, iar în curte mai erau şi câteva pisici. La noi la scară avem grijă de o pisica de vreo 5 ani de zile, am dus-o la sterilizat ca să nu mai facă pui, şi aveam grijă de ea în fiecare zi, îi dădeam de mâncare, până ieri când a venit acest individ cu un plan bine pus la punct”, a povestit sătmăreanul.

Pisica respectivă a mai fost capturată o dată, dar în cele din urmă a fost eliberată.

Reprezentatnul asociaţiei a avut mai multe shcimburi de replici cu locatarii blocului, iar vineri s-a prezentat din nou cu un plan. A capturat pisica şi ar fi cerut ca un anumit locatar să coboare. În acel moment însă, iubita celui chemat a solicitat poliţia.

După ce a venit un echipaj, si-a continuat recitalul flegmatic cu o aroganţă şi un tupeu de nedescris. Le-a spus că ei nu ştiu legea, că el face ce vrea, că el are asociaţie şi alte dejectii, tot fluturându-le o legitimatie. Poliţiştii au insistat vizavi de dânsul ca să returneze pisica, iar el tot râdea şi spunea: Nu o dau şi nu aveţi ce să-mi faceţi. După o anumită perioada de timp aceştia şi-au chemat un superior care a discutat de asemenea cu acesta şi l-a rugat să returneze pisica. Acesta a refuzat, repetând: – Nu !! Nu o dau, nu aveţi ce să-mi faceţi. Eu fac ce vreau, ca am asociaţie”, a spus acesta.

Cert este că salvatorul a plecat de la faţa locului iar acum Politia şi cei de la protectia animalelor încearcă să vadă ce se poate face pentru recuperarea acesteia.

Vom reveni cu detalii…

Imagini cu pisica ridicată: