PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Spălătoria care vine în sprijinul pensionarilor! Reduce preţurile pentru vârstnici!

Proprietarul unei spălătorii auto din municipiul Satu Mare vine în sprijinul pensionarilor şi le oferă 15% reducere la spălarea maşinilor.

Norbert Csele, proprietarul spălătoriei Pamplona Car Wash de pe str. Botizului nr. 43 (în curte la Beny Trans) a luat această decizie de a-i ajuta pe pensionari în contextul în care preţurile alimentelor au crescut foarte mult în ultima perioadă, inflaţia este mare iar pensiile vor creşte cu un anumit procent doar de anul viitor.

Dorim să venim în sprijinul seniorilor noştri şi le oferim o reducere de 15% valabilă pentru toată luna decembrie. Nu este un sprijin foarte mare, dar poate fi un ajutor pentru cei cu pensii mici”, a spus Norbert Csele.

Pentru a beneficia de reducerea de 15%, persoanele care au trecut de 65 de ani trebuie să prezinte un permis auto la spălarea autoturismelor.

Pamplona Car Wash de pe str. Botizului nr. 43 (în curte la Beny Trans) oferă servicii de spălare autoturisme, camioane ,autobuze, buldoexcavatoare, tractoare agricole. Aici se face atât iginenizare pe exterior cât şi pe interior, dar şi tratament cu ozon sau cosmetică interioară.

Tot aici se pot face abonamente pentru spălare şi se oferă anumite reduceri în funcţie de numărul spălărilor şi de parcul auto. Proprietarii firmelor cu parcuri auto mai mari pot discuta direct cu Norbert Csele pentru a ajunge la o înţelege avantajoasă ambelor părţi.

Tel. 0756613507.