Ultima actualizare: azi, 21:44

Locale

FOTO. Spălătoria care vine în sprijinul pensionarilor! Reduce preţurile pentru vârstnici!

Proprietarul unei spălătorii auto din municipiul Satu Mare vine în sprijinul pensionarilor şi le oferă 15% reducere la spălarea maşinilor.

Norbert Csele, proprietarul spălătoriei Pamplona Car Wash de pe str. Botizului nr. 43 (în curte la Beny Trans) a luat această decizie de a-i ajuta pe pensionari în contextul în care preţurile alimentelor au crescut foarte mult în ultima perioadă, inflaţia este mare iar pensiile vor creşte cu un anumit procent doar de anul viitor.

Dorim să venim în sprijinul seniorilor noştri şi le oferim o reducere de 15% valabilă pentru toată luna decembrie. Nu este un sprijin foarte mare, dar poate fi un ajutor pentru cei cu pensii mici”, a spus Norbert Csele.

Pentru a beneficia de reducerea de 15%, persoanele care au trecut de 65 de ani trebuie să prezinte un permis auto la spălarea autoturismelor.

Pamplona Car Wash de pe str. Botizului nr. 43 (în curte la Beny Trans) oferă servicii de spălare autoturisme, camioane ,autobuze, buldoexcavatoare, tractoare agricole. Aici se face atât iginenizare pe exterior cât şi pe interior, dar şi tratament cu ozon sau cosmetică interioară.

Tot aici se pot face abonamente pentru spălare şi se oferă anumite reduceri în funcţie de numărul spălărilor şi de parcul auto. Proprietarii firmelor cu parcuri auto mai mari pot discuta direct cu Norbert Csele pentru a ajunge la o înţelege avantajoasă ambelor părţi.

Tel. 0756613507.

27 comentarii

  1. Nyznaiu Răspunde

    Am pensie de 15.562,23 lei.Beneficiez si eu de reducere?

  2. Hihi Răspunde

    Ce detergent folosește la spălat de a decolorat mașina în halul ăsta că arată ca niște chiloți de damă?

  3. Tercica Răspunde

    Chiar ca seamănă cu niste bugygai.

    • Lari Răspunde

      Serios nu mai spune

      • Hihi Răspunde

        Atunci nu-ți mai spunem. E bine așa? Dar asta nu schimbă faptul că în continuare are o culoare hai să spunem “interesantă”.🤮

    • 0215 Răspunde

      Bine grăit!Dar bucură-te că nu are linie dublă continuă! Ca la nevastă-mea!Alb,galben sau maro!Si când am luat-o la rost,a zis că-i greseală de proiectare!Din partea lui Dumnezeu!Nu inchide valva!Pardon,vulva!Asta este când folosesti piese de proastă calitate!Din China!Nici Dumnezeu nu mai e cea fost!

    • Erik Răspunde

      Unde ai mai văzut bugygai de culoare roz mat?să mă anunți deoarece aș lua și eu😊

  4. Lari Răspunde

    Atâta puteți doar să comentați aiurea 🖕

  5. Pista Răspunde

    Lari, sunt cumva bugygaii tai? Ca prea te-ai sifonat.

  6. Lari Răspunde

    Atâta răutate pe uni oameni era vorba de spălătorie nu de mașina !!

  7. Hihi Răspunde

    Eu doar atât mai vreau să adaug că azi fără să vreau am zărit mașina parcată în oraș și era full de noroi. Atât. Serios spun asta.

    • Erik Răspunde

      Nu tare aș crede ca era noroi😂eu umblu cu mașina și nu știu sa aibă noroi pe ea deoarece nu umblu pe arături cu ea😉

      • Hihi Răspunde

        Ca să ai mașina plină de noroi nu trebuie să umbli pe coclauri ori pe arătură. Pentru că vezi și tu cum circulă nestingheriți prin oraș toți nesimțiții care umple șoseaua cu noroiul cărat după ei pe roțile mașinilor lor plus toți camionagii care încă nici acum nu au aflat că am avea ceva variantă de ocolire. Pentru că vezi tu acum ani buni am fost în vest prima dată și am rămas șocat cât de curată poate fi un oraș mare și cât de liniștită, civilizată. Aproape că puteai mânca de pe jos. În Olanda nu am văzut spălătorie auto, chiar nu am văzut dar nici nu-i vedeam rostul și au trafic rutier infinit mai mare decât noi. Dar drept vorbind duminica la ora 10 mergea utilajul și spăla la foc continuu drumurile publice din centrul Amsterdamului. În încheiere noroiul nu este de pe arături ci este “donat” de concetățenii tăi și ai mei nesimțiți.

        • Erik Răspunde

          Fătă de alte județe din Romania stam destul de bine cu drumurile!Exemplu :dute pana la Suceava și ai sa vezi cum
          arată mașina după ce ai ajuns acasă😉Pana sa ajungem ca și in Olanda mai este mult și ii o perioada ce noi nici nu o sa mai apucam iar eu doar am vrut sa îți zic ca ii una sa ai noroi pe mașina sau sa fie murdar!Daca ești din Satu Mare vezi cum ii vremea pe la noi.

          • Hihi

            Asta așa este dar măcar cei care au utilaje agricole sau de transport și care bagă asfaltul voluntar sau involuntar pe drumuri ar putea să le curețe câteodată. Așa în sictir măcar de respect față de ceilalți. Că nu de alta dar poți ușor derapa. Chestia nu e că e vreme mizerabilă că du-te să vezi ce mult mai căcăcioasă vreme e acuma la olandezi și totuși e mult mai curat și așa. E treaba de vrut și de făcut. Fiecare așteaptă ca celălalt să se apuce sau să facă treburile astea în locul lui. Cu puțin de la fiecare ar fi toate altfel. Uită-te numai ce de probleme au unii cu curățatul din jurul blocului. Ar fi ceva normal dar la unii le cade verigheta de pe deget. În schimb au cu toții pretenții! Dar adevărul este că de când cu lovituția toată lumea știe că are drepturi dar obligații nimeni! Așa că nu am așteptări mari, chiar deloc. Majoritatea cetățenilor țării mental s-a blocat la nivelul de salahor pe șantier sau de badantă. Ai impresia că acest statut chiar le convine!😲😢😱 Apoi când vin acasă o săptămânp-două nu știu cum să recupereze spectacolul grețos.

  8. Laci Răspunde

    Nu e vina spălătorie, ea își face treaba!

  9. Sandra Răspunde

    Felicitari!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.