PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Mamă din Satu Mare, încremenită. Un hoț i-a furat geanta din mașină, cu copilul în interior!

Un bărbat din județul Satu Mare a furat o geantă dintr-o mașină lăsată pornită în care se afla o minoră în vârstă de 8 ani. Acum, bărbatul este condamnat la închisoare.

Potrivit informațiilor PortalSM, în data de 20.01.2020, în jurul orei 16:15, o femeie a lăsat mașina pornită și ușile neasigurate, urmând ca aceasta să își scoată băiatul de la școală. În tot acest timp, în mașină se afla fetița ei, în vârstă de 8 ani.

După câteva minute de la părăsirea autoturismului, femeia s-a întors cu băiețelul ei pentru a porni spre casă. Ajunși în mașină, fetița și-a anunțat mama că un bărbat i-a luat geanta de pe scaunul din față.

Bărbatul a furat din mașină o geantă de culoare galbenă în care se afla suma de 1.000 lei, 210 Euro, un telefon mobil marca Huawei P Smart Z, o legătură de chei, actul de identitate, permisul de conducere și mai multe carduri bancare, cauzând un prejudiciu de 2.850 lei.

Pe camerele de supraveghere din zonă se observă cum bărbatul s-a învârtit în jurul mașinilor din parcare, după care acesta a venit în partea dreaptă a autoturismului, a deschis ușa din dreapta față, s-a întins spre interior și a pus mâna pe poșeta femeii care era pe scaunul dreapta față.

Bărbatul a fost condamnat în această săptămână la o pedeapsă de 5 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată și achitarea sumei de 2.850 de lei victimei.