Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Mamă din Satu Mare, încremenită. Un hoț i-a furat geanta din mașină, cu copilul în interior!

Un bărbat din județul Satu Mare a furat o geantă dintr-o mașină lăsată pornită în care se afla o minoră în vârstă de 8 ani. Acum, bărbatul este condamnat la închisoare.

Potrivit informațiilor PortalSM, în data de 20.01.2020, în jurul orei 16:15, o femeie a lăsat mașina pornită și ușile neasigurate, urmând ca aceasta să își scoată băiatul de la școală. În tot acest timp, în mașină se afla fetița ei, în vârstă de 8 ani.

După câteva minute de la părăsirea autoturismului, femeia s-a întors cu băiețelul ei pentru a porni spre casă. Ajunși în mașină, fetița și-a anunțat mama că un bărbat i-a luat geanta de pe scaunul din față.

Bărbatul a furat din mașină o geantă de culoare galbenă în care se afla suma de 1.000 lei, 210 Euro, un telefon mobil marca Huawei P Smart Z, o legătură de chei, actul de identitate, permisul de conducere și mai multe carduri bancare, cauzând un prejudiciu de 2.850 lei.

Pe camerele de supraveghere din zonă se observă cum bărbatul s-a învârtit în jurul mașinilor din parcare, după care acesta a venit în partea dreaptă a autoturismului, a deschis ușa din dreapta față, s-a întins spre interior și a pus mâna pe poșeta femeii care era pe scaunul dreapta față.

Bărbatul a fost condamnat în această săptămână la o pedeapsă de 5 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată și achitarea sumei de 2.850 de lei victimei.

2 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Ce făcea copila în geantă?

    • Nick Răspunde

      Voia să asiste la ”săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată și achitarea sumei de 2.850 de lei victimei.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.