PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Senatorul Robert Zob: Am depus 7 amendamente pentru Satu Mare. Toate au fost respinse!

Senatorul USR de Satu Mare, Robert Zob, a anunțat că a depus nu mai puțin de șapte amendamente pentru județul Satu Mare, însă acestea au fost respinse pe bandă rulantă: ,,Am cerut finanțare pentru dezvoltarea comunităților sătmărene. Toate cele șapte amendamente au fost respinse”, a spus Robert Zob.

Redăm, mai jos, postarea făcută de senatorul sătmărean:

,,Am depus amendamente pentru oameni și pentru dezvoltarea comunităților sătmărene, fără să mă uit la culoarea lor politică. PNL-PSD-UDMR au dat dovadă încă o dată de trufie și iresponsabilitate și au respins toate amendamentele pe bandă rulantă, fără să le pese că erau amendamente pentru localități cu primari “de-ai lor”. Încă nu au învățat că dezvoltarea țării noastre nu ar trebui să poarte culoare politică!

Ce am cerut eu pentru Satu Mare?

Am cerut finanțare pentru aceste 7 proiecte pentru că știu cât de mare e nevoia comunităților. Elevii merită să fie transportați în siguranță, bolnavii merită să aibă acces la investigații de specialitate fără să străbată zeci de kilometri, oamenii merită să aibă drumuri asfaltate și acces la gaz și nu în ultimul rând, agricultorii merită să fie respectați, merită să își vândă marfa la prețuri corecte și nu batjocoritoare.

PNL-PSD-UDMR au votat însă un buget inflaționist și mincinos. Rămân în continuare risipitori și iresponsabili! De la 1 ianuarie ne vom trezi cu prețuri și taxe mai mari, și cu salarii și pensii insuficiente. Atât știe guvernul actual: să ia de la oameni pentru a-și întreține clientela de partid.

Vă pot promite un lucru: eu, colegii mei, USR, vom lupta în continuare pentru a nu le permite să sărăcească România întru totul!”