Ultima actualizare: azi, 17:11

Locale

Senatorul Robert Zob: Am depus 7 amendamente pentru Satu Mare. Toate au fost respinse!

Senatorul USR de Satu Mare, Robert Zob, a anunțat că a depus nu mai puțin de șapte amendamente pentru județul Satu Mare, însă acestea au fost respinse pe bandă rulantă: ,,Am cerut finanțare pentru dezvoltarea comunităților sătmărene. Toate cele șapte amendamente au fost respinse”, a spus Robert Zob.

Redăm, mai jos, postarea făcută de senatorul sătmărean:

,,Am depus amendamente pentru oameni și pentru dezvoltarea comunităților sătmărene, fără să mă uit la culoarea lor politică. PNL-PSD-UDMR au dat dovadă încă o dată de trufie și iresponsabilitate și au respins toate amendamentele pe bandă rulantă, fără să le pese că erau amendamente pentru localități cu primari “de-ai lor”. Încă nu au învățat că dezvoltarea țării noastre nu ar trebui să poarte culoare politică!

Ce am cerut eu pentru Satu Mare?

  • Suplimentarea fondurilor pentru asfaltarea drumurilor principale din Prilog Vii, Prilog, Orașu Nou Vii;
  • Racordarea la rețeaua de gaz în comuna Orașu Nou;
  • Achiziționarea a 2 microbuze electrice pentru transportul școlar în Orașu Nou;
  • Construirea unui bazin de înot semi-olimpic în Negrești-Oaș;
  • Achiziționarea a 3 microbuze electrice pentru transportul școlar în Negrești Oaș;
  • Achiziționarea unui aparat de Ecocardiografie pe secția de cardiologie a spitalului orășenesc Negrești Oaș;
  • Construirea unei hale de procesare legume-fructe în comuna Halmeu.

Am cerut finanțare pentru aceste 7 proiecte pentru că știu cât de mare e nevoia comunităților. Elevii merită să fie transportați în siguranță, bolnavii merită să aibă acces la investigații de specialitate fără să străbată zeci de kilometri, oamenii merită să aibă drumuri asfaltate și acces la gaz și nu în ultimul rând, agricultorii merită să fie respectați, merită să își vândă marfa la prețuri corecte și nu batjocoritoare.

PNL-PSD-UDMR au votat însă un buget inflaționist și mincinos. Rămân în continuare risipitori și iresponsabili! De la 1 ianuarie ne vom trezi cu prețuri și taxe mai mari, și cu salarii și pensii insuficiente. Atât știe guvernul actual: să ia de la oameni pentru a-și întreține clientela de partid.

Vă pot promite un lucru: eu, colegii mei, USR, vom lupta în continuare pentru a nu le permite să sărăcească România întru totul!”

8 comentarii

  1. Hipsterii USR -ului Răspunde

    🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️..de ăsta a mai auzit cineva..🧐..nici nu știam până acum că avem senator..🥱..USR..💩..da te ai trezit din somnul de frumusețe hipster epilat cu viziuni ciolosiste ..🤑..culcă-te înapoi..visezi dragu mami..somn ușor 😴

  2. Gerula Răspunde

    Nu stiu de unde te-au gasit astia si ce ai facut pana acuma, dar un lucru e sigur “te-au făcut Zob” 🙂

  3. c-block Răspunde

    Vă dați seama cât de eficient senator este că i-au trebuit doi ani să-și dea seama că de ce umblă prin Parlament?????

  4. Gheorghe Răspunde

    Da bun baiat,nu deranjeaza pe nimeni,a vrut si el sa se faca auzit si nimeni nu l-a ascultat dar ia sa vedem ce fac ceilalti parlamentari satmareni?Incepand cu celebrul cristescu plimbatorul prin partide si terminand cu toros lorand.Cum ce fac?Fac si ei ce stiu mai bine,ridica banii de pe card,bani munciti la greu prin bucale sau pe aiurea ca de aia i-ati ales si inca v-ati inghesuit si v-ati certat ca ,,asta-i mai bun,ca-i de-al nostru si-i mai bun decat al vostru“.Sau nu?Ce ziceti sunt mai breji udmr-istii sau pnl-istii,psd-istii decat acest zob?Sunt toti o apa si un pamant si ies in relief printr-o lene crasa si lipsa de interes pentru cetateanul satmarean fie el ungur,roman,tagan sau de alta foaita!!O sa-i vedeti inainte de alegeri cum umbla la cersit de voturi, mai abitir ca tagancile cu plozi in mana pe la centrele comerciale sau ca firmele de telefonie care umbla la cersit de clienti prin ,,portare“ori reclamele tv la medicamente sa cumperi de la ei ca te faci bine.(apro.90% din reclame tv sunt la medicamente).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.