PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Şi-a dus prietenul pe motocicletă şi s-au răsturnat. Victima a cerut 100.000 de euro despăgubiri

O plimbare cu motocicleta l-a costat pe un sătmărean 100.000 de euro și 2 ani de închisoare cu suspendare, după ce a condus fără permis și s-a răsturnat cu motocicleta.

În data de 27.07.2019, un sătmărean a condus o motocicletă împrumutată fără a deține permis de conducere, iar pe motocicletă. Plimbându-se, s-a întâlnit cu un grup de prieteni, moment în care i-a cerut unui minor să îl însoțească la magazin, potrivit informațiilor PortalSM. Cu toate că acesta a refuzat inițial, a fost convins, totuși, să urce, și au pornit împreună spre Negrești-Oaș.

Din cauza nerespectării vitezei la condițiile de drum, într-o curbă la stânga, bărbatul a pierdut controlul motocicletei și s-a răsturnat.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a pasagerului de pe motocicletă. Acesta a fost transportat la Spiralul Orăşenesc Negreşti Oaş unde a necesitat pentru vindecare între 95 și 100 de zile de îngrijiri medicale.

Șoferul motocicletei a primit 2 ani de închisoare cu suspendare și achitarea sumei de 100.000 euro reprezentând daune morale și suma de 3000 de lei reprezentând daune materiale.