Ultima actualizare: azi, 17:11

Locale

Şi-a dus prietenul pe motocicletă şi s-au răsturnat. Victima a cerut 100.000 de euro despăgubiri

O plimbare cu motocicleta l-a costat pe un sătmărean 100.000 de euro și 2 ani de închisoare cu suspendare, după ce a condus fără permis și s-a răsturnat cu motocicleta.

În data de 27.07.2019, un sătmărean a condus o motocicletă împrumutată fără a deține permis de conducere, iar pe motocicletă. Plimbându-se, s-a întâlnit cu un grup de prieteni, moment în care i-a cerut unui minor să îl însoțească la magazin, potrivit informațiilor PortalSM. Cu toate că acesta a refuzat inițial, a fost convins, totuși, să urce, și au pornit împreună spre Negrești-Oaș.

Din cauza nerespectării vitezei la condițiile de drum, într-o curbă la stânga, bărbatul a pierdut controlul motocicletei și s-a răsturnat.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a pasagerului de pe motocicletă. Acesta a fost transportat la Spiralul Orăşenesc Negreşti Oaş unde a necesitat pentru vindecare între 95 și 100 de zile de îngrijiri medicale.

Șoferul motocicletei a primit 2 ani de închisoare cu suspendare și achitarea sumei de 100.000 euro reprezentând daune morale și suma de 3000 de lei reprezentând daune materiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.