PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Un sătmărean a spart o casă ca să mănânce și să doarmă. A primit 10 ani de închisoare

Un bărbat din județul Satu Mare a primit o pedeapsă de 10 ani de închisoare după ce a spart o casă pentru a avea un loc unde sa mănânce, să bea și să se odihnească.

Potrivit informațiilor PortalSM, în noaptea de Înviere a anului 2021, un bărbat din județul Satu Mare a observat o casă care părea nelocuită și s-a decis să sară gardul în curtea casei respective.

Acesta s-a dus spre intrarea din spatele casei și a spart geamul de la ușa de acces cu o bucată de lemn. Ajuns în locuință, bărbatul a început să caute prin toate încăperile mâncare și băutură. Bărbatul nu avea intenția de a fura ceva, acesta vrând doar să se adăpostească până a doua zi.

Bărbatul a povestit că avea la el mâncare și băuturi alcoolice și după ce a mâncat și a băut s-a întins într-un pat din casă și a adormit până în jurul orei 18:00.

După ce s-a trezit, bărbatul, a ieșit din casă și a sărit gardul în curtea altei locuințe, unde a mai produs o infracțiune. El a fost prins de organele de politie, însă cu toate acesta bărbatul nu și-a recunoscut fapta.

În fața Judecătoriei, bărbatul a mințit spunând că totul a fost o înscenare și că din bagajul lui de haine au fost sustrase bunuri și lăsate la locul săvârșirii infracțiunii.

Bărbatul a fost condamnat, zilele acestea, la 10 ani, 3 luni si 10 zile de închisoare, după ce s-a descoperit că mai avea la activ infracţiuni de lipsire de libertate în mod ilegal, tâlhărie, lovire şi alte violenţe. Practic, a fost prins la Satu Mare şi urmează să îşi ispăşească pedepsele.