Ultima actualizare: azi, 13:08

Locale

Un sătmărean a spart o casă ca să mănânce și să doarmă. A primit 10 ani de închisoare

Un bărbat din județul Satu Mare a primit o pedeapsă de 10 ani de închisoare după ce a spart o casă pentru a avea un loc unde sa mănânce, să bea și să se odihnească.

Potrivit informațiilor PortalSM, în noaptea de Înviere a anului 2021, un bărbat din județul Satu Mare a observat o casă care părea nelocuită și s-a decis să sară gardul în curtea casei respective.

Acesta s-a dus spre intrarea din spatele casei și a spart geamul de la ușa de acces cu o bucată de lemn. Ajuns în locuință, bărbatul a început să caute prin toate încăperile mâncare și băutură. Bărbatul nu avea intenția de a fura ceva, acesta vrând doar să se adăpostească până a doua zi.

Bărbatul a povestit că avea la el mâncare și băuturi alcoolice și după ce a mâncat și a băut s-a întins într-un pat din casă și a adormit până în jurul orei 18:00.

După ce s-a trezit, bărbatul, a ieșit din casă și a sărit gardul în curtea altei locuințe, unde a mai produs o infracțiune. El a fost prins de organele de politie, însă cu toate acesta bărbatul nu și-a recunoscut fapta.

În fața Judecătoriei, bărbatul a mințit spunând că totul a fost o înscenare și că din bagajul lui de haine au fost sustrase bunuri și lăsate la locul săvârșirii infracțiunii.

Bărbatul a fost condamnat, zilele acestea, la 10 ani, 3 luni si 10 zile de închisoare, după ce s-a descoperit că mai avea la activ infracţiuni de lipsire de libertate în mod ilegal, tâlhărie, lovire şi alte violenţe. Practic, a fost prins la Satu Mare şi urmează să îşi ispăşească pedepsele.

4 comentarii

  1. Justitiar Răspunde

    JUSTITIE CORUPTA! PE AMARATI II CONDAMNATI LA ZECI DE ANI DA PE ALDE POLITICIENI, POLITISTI CORUPTI, MEDICI CARE AU OMORAT ..NU II CONDAMNA NIMENI !!!HALAL JUSTITIE !

  2. Y-man Răspunde

    Infractor cautat pt multiple infractiuni prins la ….bla, bla, bla nu ce ati scris voi, ca-ti vine sa plangi pe umarul derbedeului.

  3. Nyznaiu Răspunde

    Problema este rezolvata,acum are si cazare si mancare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.