PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Schimbare de situație! A murit femeia străzii ce a fost batjocorită de un grup de tineri

Schimbare de situație în cazul femeii fără adăpost ce a fost batjocorită și aruncată pe jos de un grup de tineri din municipiul Carei. În urma videoclipului apărut în mediul online, Poliția s-a sesizat din oficiu, și au început verificări mai amănunțite. 

În urma verificărilor, s-a aflat că videoclipul a fost filmat în luna octombrie, iar ulterior incidentului femeia batjocorită a murit. Nu se știe, deocamdată, dacă femeia a murit în urma loviturii pe care a suferit-o după ce a căzut și s-a lovit cu capul de trotuar sau dacă a murit din altă cauză. Oricum, coincidența este mare!  În acest moment, se așteaptă raportul efectuat de Medicina Legală. În același timp, polițiștii îi caută pe agresori, unul dintre posibilii agresori fiind identificat. Acesta urmează să fie audiat.

Cu toate că imaginile sunt revoltătoare, situația este complicat de rezolvat deoarece femeia a fost o persoană fără adăpost, și, se pare, fără aparținători, iar în momentul incidentului, nu a fost depusă nicio plângere împotriva tinerilor agresori.

Orice informație pe care o aveți despre agresorii din videoclip este utilă în acest moment. Ne puteți trimite mesaje pe pagina de Facebook PortalSM sau pe WhatsApp la numărul de telefon: 0740 146 555.

Știrea inițială:

O femeie fără adăpost din municipiul Carei, județul Satu Mare, a fost batjocorită de un grup de tineri, iar apoi a fost aruncată pe jos. Tinerii s-au legat verbal de femeie, râzând de ea și batjocurind-o, după care unul dintre ei a împins-o pe femeie la pământ.

Imaginile au fost publicate de ziarul online Opinie de Carei, scena având loc chiar în zona centrală a Careiului. Comportamentul mizerabil al tinerilor a apărut, așadar, în mediul online, urmând, cel mai probabil, ca Poliția să ia măsuri în acest caz.

Femeia le-a cerut tinerilor să o lase în pace, însă aceștia au continuat să o agreseze verbal pe femeie. În cele din urmă, unul dintre tineri a împins-o pe femeie, aceasta s-a dezechilibrat și a căzut la pământ. Niciunul dintre ceilalți tineri nu i-a sărit în ajutor, din contră, au râs de ea.