Ultima actualizare: azi, 12:25

Locale

VIDEO. Schimbare de situație! A murit femeia străzii ce a fost batjocorită de un grup de tineri

Schimbare de situație în cazul femeii fără adăpost ce a fost batjocorită și aruncată pe jos de un grup de tineri din municipiul Carei. În urma videoclipului apărut în mediul online, Poliția s-a sesizat din oficiu, și au început verificări mai amănunțite. 

În urma verificărilor, s-a aflat că videoclipul a fost filmat în luna octombrie, iar ulterior incidentului femeia batjocorită a murit. Nu se știe, deocamdată, dacă femeia a murit în urma loviturii pe care a suferit-o după ce a căzut și s-a lovit cu capul de trotuar sau dacă a murit din altă cauză. Oricum, coincidența este mare!  În acest moment, se așteaptă raportul efectuat de Medicina Legală. În același timp, polițiștii îi caută pe agresori, unul dintre posibilii agresori fiind identificat. Acesta urmează să fie audiat.

Cu toate că imaginile sunt revoltătoare, situația este complicat de rezolvat deoarece femeia a fost o persoană fără adăpost, și, se pare, fără aparținători, iar în momentul incidentului, nu a fost depusă nicio plângere împotriva tinerilor agresori.

Orice informație pe care o aveți despre agresorii din videoclip este utilă în acest moment. Ne puteți trimite mesaje pe pagina de Facebook PortalSM sau pe WhatsApp la numărul de telefon: 0740 146 555.

Știrea inițială:

O femeie fără adăpost din municipiul Carei, județul Satu Mare, a fost batjocorită de un grup de tineri, iar apoi a fost aruncată pe jos. Tinerii s-au legat verbal de femeie, râzând de ea și batjocurind-o, după care unul dintre ei a împins-o pe femeie la pământ.

Imaginile au fost publicate de ziarul online Opinie de Carei, scena având loc chiar în zona centrală a Careiului. Comportamentul mizerabil al tinerilor a apărut, așadar, în mediul online, urmând, cel mai probabil, ca Poliția să ia măsuri în acest caz.

Femeia le-a cerut tinerilor să o lase în pace, însă aceștia au continuat să o agreseze verbal pe femeie. În cele din urmă, unul dintre tineri a împins-o pe femeie, aceasta s-a dezechilibrat și a căzut la pământ. Niciunul dintre ceilalți tineri nu i-a sărit în ajutor, din contră, au râs de ea.

 

28 comentarii

  1. Mortu Răspunde

    Eu in locul politiei as da urmarire penala pentru tentativa de omor! Cine stie ce au mai facut cu femeie in afara camerei!

  2. Alex Răspunde

    Trimiteti-i pe astia la mine, ca in doar doua saptamani scot din ei olimpici. LegTi de maini si batuti cu biciul. De preferat in mijlocul orasului ca sa fie lectie pentru toate generatia asta de terminati care si-au luat lumea in cap, in mare pare din vina altor handicapati de parinti, altor scursuri care asta i-a invatat, sa le dea bani pe mana si ca plodul lor cretin e cel ma bun. Le doresc parintilor acestor idioti sa ajunga sa fie scuipati si impinsi pe strada. Scursura esti, scursura nasti

  3. Gheorghe Răspunde

    No pe bune chiar acum si-a gasit si asta sa moara de la o cazatura cu capul de asfalt!?Noi credeam ca ne vom juca cu ea mai departe si vom practica niste ju-jitsu ca suntem mari amatori de batut oamnei nevoiasi.Faptul ca gunoaiele sunt vorbitori de limba maghiara arata ca toate rasele,toate foaitele au scursurile lor,jegurile lor oricat am vrea noi sa nu recunoastem.Aviz celor care acuza ca romanii fac toate relele in judetul acesta si ca diaspora este mama raului in trafic in localuri si peste tot.No astia nu sunt candidati la shenghen,no da astia nu sunt adusi la oprobriul public de catre unii care vor sa vada numai cum le place lor jignind tot ce este romanesc?Buna lectie asta cu derbedeii numai sa fie cine invata si de aici.Si acest eveniment tragic va fi ascuns sub pres si nu se va lasa cu pedepse serioase pentru jeguri (prietenii stiu de ce).

  4. Romanistan citizen Răspunde

    @Gheorghe, vezi că ai o problemă și aia sălășluiește în capul tău dar și în capul semenilor tăi care debitează tot așa debilități similare. Fapta este faptă și nu are cum să aibă caracter etnic. Tu te bucuri prostește doar că nu sunt români în cazul de față (hehe fac și ungurii așa ceva) și faci mișto de situație. Mie mi-ar fi rușine în locul tău. Dra ca să vezi ție nu că tu ai etlon dublu.
    Vezi că debitând astfel de inepții în public îi alimentezi pe ceilalți. Un om năpăstuit de soartă a murit și tu faci haz de asta? În altă ordine de idei totul s-a petrecut acum 2 luni din câte am înțeles! De ce nu a fost tamtam pe asta acum 2 luni? Că deh e doar un om necăjit, nesemnificativ pentru ceilalți? Minunat stat aproape milițienesc către care tindem deja pas cu pas și care nu își apără cetățenii decât dacă merită sau dacă e cineva cu ștaif?
    Lasă omule dezbaterile-monolog propagate de tine că ești jalnic. Și ca să citez, marș cotârlă și vezi-ți de treabă! Urgent! Ești depășit rău.

    • ... Răspunde

      @ măscărici S-a aprins rahatul in tine gunoiule, pentru că omul a spus un adevăr. Liniștește-te , parcă ar fi primul articol de genul acesta !!!! Alte articole n-ai mai citit unde majoritarii erau ponegriți tembelule….din contră tu ai fost autorul a majorității lor, semnate sub diferitele nume de care uzezi

      • ... Răspunde

        Ia repede mai bine tu un rudotel și nu crezi ca măcar ar trebuie să folosești nickul tău dacă tot te mănâncă să comentezi, măscăriciule de serviciu? Te deranjează cumva adevărul și nu știi cum să mai ripostezi securistule pensionar special? Sau pentru cauză și furtul este justificat chiar și în Ajun? Nu vrei să dispari odată de pe suprafața planetei odată?

  5. Cristina Răspunde

    Sincer mă amuză aceea parte a articolului în care se scrie că ,,nu a fost depusă nicio plângere împotriva tinerilor agresori”, acuma serios dacă ar merge ,,un om al străzii” la o secție și ar povesti ce i s-a întâmplat ar lua-o cineva în serios? Să fim sinceri…. Oricum vor scăpa fără pedeapsă, se va ascunde totul, eventual vor primi o amenda pe care ,,mamiți” și ,,tatiți” o vor plăti și cu asta se va încheia cazul.

  6. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Sincer asa ar trebui procedat cu astfel de indivizi cum a spus Alex, iar pe rănile provocate de bici pus sare să șe învețe minte sigur nu vor mai face niciodată în viata lor așa ceva!

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Scrie ce dorești sub numele tău ales și nu te folosi de asta care e producție de-a mea handmade cum se spune. Plus că ce sugerezi nu rezolvă nimic. Ba mai mult la cum arată e foarte posibil să-și permită un avocat bun și ne mai trezim că mai cere și despăgubiri. Sunt minori și mai bine trebuie obligați să presteze muncă voluntară în mediile defavorizate și nu ar strica nici niște măturat stradal așa frumos băgați la uniformă de salubrizare și ei. Plus o țidulă mare pe spate cum că ei sunt ăia care și-au bătut joc de nefericita aia. Că dacă sunt așa neobrăzați să vedem când apar primele semne de rușine. Nu știu cine sunt derbedeii în cauză și de fapt nu mă interesează dar mare rușine pentru părinți rezultatul ăsta al educației! Mai mult ca sigur au fost servit cu tot ce le-a dorit suflețelul lor și nu știu ce e aia repercursiuni ale acțiunilor proprii.

      • Gheorghe Răspunde

        ..de aici intelege..Aberezi ca de obicei.Odată zici sa sunt fii de parveniți,după aia zici ca nu te interesează și apoi dai verdicte și știi tu (neînțelese după nume)cum se educa niște copii ca sigur dacă se aplica metoda ta primitiva vor ieși din ei niste….olimpici?!Mars cotarla ca ești expirat total.
        Vad ca te legi tot timpul de comentariile mele,mai vezi’ti de ale tale….sau ce?sunt obligat sa comentez ce-ti place ție,nu putem avea opinii diferite despre un anumit subiect?…

        • Budos ungur Răspunde

          Gheorghe cu astia nu castigi orice ai zice, fiecare natie are scursurile ei, natia ungureasca nu face exceptie! Ba mai rau astia se urasc intre ei mai rau ca romanii stiu finca am multi prieteni unguri, asa ca concluzie ca sunt multi care nu inghit pe romani si tara asta sa aveti sarbatori fericite si la mai multe comentarii,

          • De aici înțelege fiecare ce vrea

            Și ce te bucuri pentru necazul (presupus) al altora? Iar ți-ai sărit schema de medicație? Nici tu nu ai ce face?

        • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

          Marș cotârlă ție! În rest mă îndoiesc că ești apt să educi un copil. Că de făcut e simplu. Nu mă leg de tine dar tu ești singurul care face pe lupul filosof pe aici. Chiar crezi că e cineva care e curios de fantasmele tale? La mine educația este palpabilă. Știi am un băiat care a luat bronzul la campionatele europene la judo și e de trei ori campion național. Plus a luat bac-ul cu brio, și-a terminat facultatea și acum lucrează, stă pe picioarele sale. Ce zici? Câți părinți mai sunt în situația mea? Că ășstia doi derbedeii veci nu vor face nimic. Că de ce dacă primesc dacă cer? Așa că uită-te frumos în ograda ta proprie și fă frumos curat. Mie nu-mi dă nimeni lecție pentru că nu este nevoie. Sau zici că ar fi? Nu mă judeca după trei propoziții că și eu ți-am scris doar acum după multe lamentări pentru că am observat că te plictisești și postezi veritabile epistole oamenilor. Crezi că numai tu știi să legi trei cuvinte? Și încă odată. Chiar nu ai treabă prin casă să-ți ajuți familia? Toate-s gata?

          • Gheorghe

            Iar te lauzi.Du-te si fa maioneza si bate covoarele sau stai la rand la spalat masina.Pe bune ca nu particip de mult la astfel de activitati gospodaresti,am alte lucruri mai importante de facut.Eu inca sunt pe metereze si va pazesc sa puteti manca si bea de sarbatori apoi o sa vad incotro ma orientez ca am oferte destule.Te-ai mai laudat pe aici cu progenitura ta si tind sa cred ca te lauzi pentru ca esti nebagat in seama.mai neica nimeni coate goale da tu te lauzi de rupi si desconsideri pe ceilalti parinti care i-au crescut copii si i-au educat,,cine-i ca mine“Ce sa zica altii?Ramanem muti la raportul pe care ni-l dai despre ,,succesurile“tale.Ar trebui sa-ti faci o firma de scos campioni.He,he,he esti penibil…pe bune,esti dus de tot..Dai mai departe sa castige baiatul aur,aur…mult aur si sa fii fericit pentru el sa-l cunoastem si noi sa avem posibilitatea sa-l felicitam si pe tine…de ce nu?Iti dai seama sa castige medalii si noi sa nu stim?mare pierdere.
            Te pomenesti ca esti un mare educator cu ciomagu sau cureaua care bate la plozi de-i rupe prin scolile satmarene sau la ospiciu.Lasa mai sa-si invete fiecare copiii dupa cum considera ei ca nu tu i-ai facut sau ii cresti…si ce daca mai ajung unii pe la puscarii?Vrei sa someze flacaii de la penetenciar?….

          • De aici înțelege fiecare ce vrea

            Nu mă laud dar mi-ai pus la îndoială expertiza în domeniu. Nici nu citesc epistola ta că nu am timp. Ești rușinea societății pentru că în prag de Ajun tu tocmai te găsești să faci pe înțeleptul. Ori ești musulman ori stai singur printre patru pereși. Îți doresc la revedere și la nereauzire. Trage obloanele să nu te vadă alții. Dacă mai răspunzi să știi că nu voi reacționa că am treabă.

          • Gheorghe

            De aici înțelege fiecare ce vrea…….Si ce are daca cineva este musulman,sau ateu,ori budist?Ce vrei sa fie crestini toti ca si acesti golani care si-au omorat sora in credinta crestina?Fac prinsoare cu tine pe cat vrei tu ca acesti feciori de lele nu vor pati nimic si ca,,mortul este vinovat”va frunctiona si aici.Sunt crestini acei care jura pe biblie si va jupoaie,va inrobesc LEGAL,cica sunt crestini si acei care violeaza minori,isi omoara semenii pe trecerea de pietoni sau baga cutitul in ei.Nu cumva sunt tot crestini si acei care va obliga sa bagati legile de gen sa va sc himbati sexul ?Astia sunt crestini?Crestin si biserica nationala a lui putler omoarta aceeasi crestini zicand ca lupta pentru dumnezo…Care dumnezo?ala cu coarne care le-a bagat in cap sa porneasca razboaie impotriva celor care nu vor sa stea capra sau ingenunchiati inaintea lui.Decat sa fii asa crestin mai bine altceva,orice altceva.
            ,, mi-ai pus la îndoială expertiza în domeniu”zici tu.Ce expertiza,ce domeniu?…esti varza.Deci te simpti lezat ca nu esti apreciat la adevarata ta valoare si asta te macina vere.

          • De aici înțelege fiecare ce vrea

            Accidental m-am uitat pe net. Și văd că degeaba îți spune omul să nu-mi răspunzi că nu mă interesează. Epistolele tale de pagini întregi demonstrează că ești frustrat, obosit și oricum nu sărbătorești nimic acum. Ești mai rău ca nea Ceașcă care a interzis și Crăciunul anno. Să-ți fie … De fapt nu mai zic nimic că oricum nu știi ce e aia. Încă o dată. Te rog nu mai reacționa. Contrar ție eu am familie, preocupare și alte cele în ajun de Crăciun. Tu nu o să afli veci ce înseamnă. Când va fi Eidul sau alte sărbători budiste consideră că ai o urare din partea mea nefericitule. E greu singur în casă și urlând la pereți? Nu crezi că de aia ai rămas singur pentru că ești cum ești și te comporți cum te comporți? Crezi că la toată lumea îi place ca să fie toată viața ca la școală în clasa elementară? După cum spune numele ales de mine, de aici înțelegi ce vrei. Fixuri și bășini de păsulă în cap.

          • Gheorghe

            Vezi ca vine mosu pe horn cu traista de ca(ca)douri.Sa-l astepti ca o sa-ti aduca un neuron in plus.Pe langa cel pe care-l detii o sa fii un fericit ca mosu craciun(o fictiune)o sa te categoriseasca.Hai sa-ti fie de bine ca mi-au sosit rubedeniile.Sa fii sanatos si voios.

          • De aici înțelege fiecare ce vrea

            Dacă ar vedea ce faci de plictiseală scârboșenie umană sigur ar pleca instant în secunda doi. Nici pita uscată nu o meriți dacă faci așa ceva în prag de sărbători. Așteaptă atunci pe Moș Gerilă. Nu mai ai mult. Că la tine atunci vine, nu?

        • c-block Răspunde

          Scârboșenie de individ ce ești. Dar nu dispăreți odată cu toții, fosile de comuniști toxici. Otrăviți și aerul dimprejurul vostru.

  7. Genes Ionel Răspunde

    Au greșit!

  8. Gen. Răspunde

    Asta e Romania!

  9. Vasile Răspunde

    Polițiști și procurori cu salarii de lux și pensii speciale,de ce nu vă sesizați din oficiu? să-i băgați pe derbedei puțin la arest preventiv,sau nici astea nu-s pericol public,cred că vă bucurați că ați mai scăpat de un om al străzii.Poate următoarea victimă va fi mama sau bunica voastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.