PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Dușmănie între surori pentru moștenire! Înjurături și la priveghiul tatălui

Dușmănie între două surori din Satu Mare, pentru o moștenire! Conflictul este unul aprins, cele două înjurându-se inclusiv la priveghiul tatălui. Cazul a ajuns în instanță.

Una dintre surori a spus că, la data de 26.11.2022, în timp ce se afla la domiciliu împreună cu fiul său şi nepoata sa, în curte a intrat sora ei care se manifesta violent atât la adresa lor cât şi a poliţiştilor. De asemenea, striga şi urla la ea spunându-i că o omoară, că-i dă foc, că este viperă.

Potrivit informațiilor PortalSM, întreg conflictul a pornit după ce tatăl celor două femei, pe care cele două l-au îngrijit în ultima parte a vieții, a decedat în luna noiembrie a anului trecut. Una dintre surori locuieşte sporadic în casa părintească, situată în localitatea Turț (având reşedinţa stabilită în Italia unde are un loc de muncă de mai mult de 5 ani). La aceeaşi adresă, unde locuiește sporadic, femeia a ridicat o nouă construcţie, nefinalizată. Sora acesteia locuiește în aceeași localitate, iar conflictul ivit între părţi are ca sursă dezbaterea succesiunii, posesia asupra casei părinteşti.

Cele două femei nu s-au putut abține nici măcar la priveghiul tatălui lor, acolo unde a avut loc un alt episod reprobabil: surorile s-au înjurat ca la ușa cortului.

După momentul înmormântării părintelui, femeia ce stă în aceeași localitate în care se află și casa părintească a decis, împreună cu soțul ei, să pună lacăt pe poarta de intrare a locuinței, limitând astfel accesul surorii sale, doar că, aceasta a spart lacătul și a intrat în curte. Enervată la culme de faptul că sora ei continuă să stea în casa părintească, femeia a intrat în locuință cu un topor în mână și a trecut la amenințări.

Sora agresivă și soțul acesteia au primit interdicţia de a se apropia de victimă şi de locuinţa acesteia din România atunci când aceasta se află în ţară, situată în localitatea Turţ, la o distanţă mai mică de 50 de metri.