Ultima actualizare: azi, 18:35

Locale

Dușmănie între surori pentru moștenire! Înjurături și la priveghiul tatălui

Dușmănie între două surori din Satu Mare, pentru o moștenire! Conflictul este unul aprins, cele două înjurându-se inclusiv la priveghiul tatălui. Cazul a ajuns în instanță.

Una dintre surori a spus că, la data de 26.11.2022, în timp ce se afla la domiciliu împreună cu fiul său şi nepoata sa, în curte a intrat sora ei care se manifesta violent atât la adresa lor cât şi a poliţiştilor. De asemenea, striga şi urla la ea spunându-i că o omoară, că-i dă foc, că este viperă.

Potrivit informațiilor PortalSM, întreg conflictul a pornit după ce tatăl celor două femei, pe care cele două l-au îngrijit în ultima parte a vieții, a decedat în luna noiembrie a anului trecut. Una dintre surori locuieşte sporadic în casa părintească, situată în localitatea Turț (având reşedinţa stabilită în Italia unde are un loc de muncă de mai mult de 5 ani). La aceeaşi adresă, unde locuiește sporadic, femeia a ridicat o nouă construcţie, nefinalizată. Sora acesteia locuiește în aceeași localitate, iar conflictul ivit între părţi are ca sursă dezbaterea succesiunii, posesia asupra casei părinteşti.

Cele două femei nu s-au putut abține nici măcar la priveghiul tatălui lor, acolo unde a avut loc un alt episod reprobabil: surorile s-au înjurat ca la ușa cortului.

După momentul înmormântării părintelui, femeia ce stă în aceeași localitate în care se află și casa părintească a decis, împreună cu soțul ei, să pună lacăt pe poarta de intrare a locuinței, limitând astfel accesul surorii sale, doar că, aceasta a spart lacătul și a intrat în curte. Enervată la culme de faptul că sora ei continuă să stea în casa părintească, femeia a intrat în locuință cu un topor în mână și a trecut la amenințări.

Sora agresivă și soțul acesteia au primit interdicţia de a se apropia de victimă şi de locuinţa acesteia din România atunci când aceasta se află în ţară, situată în localitatea Turţ, la o distanţă mai mică de 50 de metri.

3 comentarii

  1. Oaia neagra Răspunde

    Cand una din surori considera ca i se cuvine mai mult , probabil ,,a batut mai multe cuie in casa parinteasca ” cealalta trebuie sa cedeze , sa renunte la succesiune, care va renunta va fi mai fericita si linistita. E dureros sa nu poti intra in casa parinteasca dar trecerea timpul le rezolva pe toate . Doamne ajuta !

    • Gheorghe Răspunde

      Oaie neagra deci după mintea ta tot cel mai avut ss adune mai mult.Daca îți ajuți părinții pana la moarte cu tot ce au nevoie și o faci pentru ca ești mai înstărit decât ceilalți frați iar la urma ii scoți de la dreptul de moștenire doar pentru ca ,,ai bătut msi multe cuie în casa decât ceilalti”atunci nu ești decât un nemernici avar,scârbă de om care nu i respecți pe ceilalți pentru ca tu ai mai mulți bani și vrei și mai multa avere în detrimentul celorlalți mai săraci decât tine.Daca ajuti pe cineva fa-o dezinteresat mai sles ca sunt parintii si frstii tsi.Ai o gândire cu adevărat crestina majoritară!Piei drace…..

      • Vulpea bi-polara Răspunde

        Voi realizati ca miza lor e o constructie nefinalizata (un cotex, pe intelesul nostru), construit probabil fara nici un act, in curte? Nu stiu scorurile din zona, dar mai mult de 10000 euro nu cred sa valoreze toate acareturile alea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.