PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Femeie lovită pe trecerea de pietoni. Transportată de urgență la UPU Satu Mare

O femeie, în vârstă de 68 de ani, a fost lovită pe trecerea de pietoni în localitatea Păulești din județul Satu Mare. Victima a fost transportată de urgență la Spitalul Județean Satu Mare, unde i-au fost acordate îngrijirile medicale de specialitate.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare-Serviciul Rutier au fost sesizați, joi dimineața, în jurul orei 9.00, prin apelul unic de urgență 112 despre producerea unui eveniment rutier pe Drumul Județean 193, în localitatea Păulești, cu victimă.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe raza localității Păulești, un bărbat de 56 de ani, din comuna Acâș, ar fi lovit o femeie de 68 de ani, domiciliată în Păulești care, în calitate de pieton, s-ar fi aflat angajată în traversarea drumului public, pe trecerea pentru pietoni, marcată și semnalizată corespunzător.

Femeia de 68 de ani a fost transportată la Spitalul Județean Satu Mare, unde i-au fost acordate îngrijirile medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare pentru PortalSM.