Ultima actualizare: azi, 15:41

Locale

Femeie lovită pe trecerea de pietoni. Transportată de urgență la UPU Satu Mare

O femeie, în vârstă de 68 de ani, a fost lovită pe trecerea de pietoni în localitatea Păulești din județul Satu Mare. Victima a fost transportată de urgență la Spitalul Județean Satu Mare, unde i-au fost acordate îngrijirile medicale de specialitate.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare-Serviciul Rutier au fost sesizați, joi dimineața, în jurul orei 9.00, prin apelul unic de urgență 112 despre producerea unui eveniment rutier pe Drumul Județean 193, în localitatea Păulești, cu victimă.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe raza localității Păulești, un bărbat de 56 de ani, din comuna Acâș, ar fi lovit o femeie de 68 de ani, domiciliată în Păulești care, în calitate de pieton, s-ar fi aflat angajată în traversarea drumului public, pe trecerea pentru pietoni, marcată și semnalizată corespunzător.

Femeia de 68 de ani a fost transportată la Spitalul Județean Satu Mare, unde i-au fost acordate îngrijirile medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare pentru PortalSM.

3 comentarii

  1. Huooo Răspunde

    O sarit pe trecere ca o vaca fara sa se asigure!
    Murea daca statea cinci minute pana sa fie lasata sa treaca?

    • Dr. Who Răspunde

      Se doreste si tie asemnea la fel. Numai trebuie sa cobori din masina si incearca sa circuli o zi perpedes. Sa vezi ca prinzi radacina pana te lasa sa traversezi strada! Apoi mai vorbim cine se arunca si care masina circula regulamentar. Pentru ca vezi tu daca 10% dintre masini respecta codul rutier si limita de viteza in localitate am spus muuult!

  2. Gheorghe Răspunde

    Mutati trecerile de pietoni,desfintati-le sau faceti ce vreti cu ele dar sa dispara ca noi motorizatii nu stim ce inseamna si mai ales ce trebuie sa facem cand ne apropiem de treceri sau cand vedem vreun pieton traversand.Noua ne este foarte greu sa fim atenti(avem alta treaba) eventual sa reducem viteza si sa-i lasam sa treaca prin singurul loc in care AU DREPTUL sa traverseze.
    Drumurile sunt ale noastre nu au ce sa caute pietonii pe ele,eventual sa le dati drone sau helocoptere sa treaca de pe o parte pe alta ca noi ii doboram ca pe popice.Mai saptamana trecuta(am lasat masina in parcare) si traversam pe trecerea de vizavi de Kaufland(careiului)iar o femeie(?)care se afla din greseala la volanul unui jip cu numere de Austria nu avea nici o treaba,pur si simplu nici nu a redus viteza,era pe banda 2 mergea ca nebuna.Am vazut-o de la distanta si m-am oprit salutand-o,,din mers´´stiti ce a facut nebuna?m-a salutat si ea dar cu degetul mijlociu ridicat,gesticula cu ambele maini ca o nebuna ce era!!
    Pana la urma ce sa intelegem din cele relatate de ziarist?
    ,, ar fi lovit o femeie de 68 de ani´´ ,,s-ar fi aflat angajată în traversarea drumului public ´´deci nu este sigur ca el a lovit-o nici ca ea a traversat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.